2013-01-08

Mitkä kouluhommat?

Jopas nyt pukkaa tekstiä! Tällä kirjoitustahdilla ei oo mitään tekemistä koulutöiden (ja niiden välttelyn) kanssa. Ei niin mitään.

Sammuin eilen jo kasin jälkeen ja näin levottomia unia. Puoli neljältä päätin nousta ylös ja lähdin aamulenkille. Oikeesti! 35 minsaa tuli tarvottua märissä kengissä, lunta sato silmään ja sitä rataa mutta olipa hyvä fiilinki sen jälkeen, semmonen herännyt ja pirteä. Haastelin siskoa mukaan lenkkeilemään sunnuntaina, toivottavasti se jaksaa lähteä :) Meillä on pitkään ollut lenkkinä sama vakiokierros kylän ympäri. Noin 3km matka taittuu helposti vaikka lähtiessä tuntuis, ettei jalat kanna metriäkään.

Jaloista puheenollen... Kiroan ne bulgarialaiset kyykyt alimpaan helvettiin. Mun jalat on törkeen kipeät!

Literally.

Tänään treenattiin selkää ja olkapäitä. Neljä sarjaa ylätaljaa leveeltä, kulmasoutua kässäreillä, vipareita sivuille ja taakse ja pystypunnerrusta neljä sarjaa myös. Selän ojennusta päälle. Loppuun vatsoja triplasarjana eli rutistuksia lisäpainolla, russian twistiä lisäpainolla ja jalkojennostoja + loppuun staattiset pidot. Keskityin liikkeiden määrän sijaan tekemään toistot hitailla negatiivisilla ja musta tuntuu, että varsinkin yläselän lihakset kipuilee jo nyt. Alku- ja loppuverkat on jääneet aika mitättömiksi, kun en tykkää tehdä niitä uimahallin salilla. Siellä on semmonen pieni huone, jossa on crossari + pyörä + soutulaite. Total Gymillä (eli siellä missä normaalisti käyn) on enemmän tilaa ja aerobisia laitteita. Huomenna meen lataamaan korttini ja pääsen sinne!

Oon muuten ryhtynyt taas juomaan palkkaria. Mulla on kaks pussia protskua ja ne pitäis juoda kaikki pois...

Välipalaa päivänä eräänä. Toi eksoottinen
pähkinä ei oo kauheen hyvää. Mut nälkäänsähän
sitä syö vaikka pieniä kiviä, eiks?


Ei kai tässä muuta. Huomenna tiedossa rintaa ja ojentajia ja loppuviikosta tasan teen mavea (♥) kun nää mun koivet on palautuneet. Sii juu!

6 kommenttia:

 1. No kuule aika napakaltahan tuo siunkin treeni kuulostaa! :) Mie tässä mietin miten huomenna kurittaisin jalkojani, taisit just saada ainakin bulgarialaiset miun treeniohjelmaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään se jo tuntuukin napakalta :D Oi tätä kokovartalojumia... Jalkatreeniin suosittelen lisäksi sumokyykkyä tai sumomaastavetoa käsipainolla, on aika törkeän hävytön sekin :D

   Poista
 2. Moi! Sulle on haaste :) http://llauraslife.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
 3. siis ekkö sää normisti sit käytä palkkariin lain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harvoin on tullut käytettyä, kun en oo huomannut mitään konkreettisia hyötyjäkään siitä. Varmaan palkkarin puuttumisen vuoksi oon näin siima treeneistä huolimatta :D En koe sitä silleen tarpeelliseksi, vaikka ehkä pitäis.

   Poista