2013-01-11

Viikonloppu jee!

Tiistaina väitin, että tää viikko ei lopu koskaan, mut keskiviikkona joku napsahti päässä ja loppuviikko meni kuin siivillä. Ihana viikonloppu! Olet erittäin tervetullut ♥ 

Fiilis on tosi korkealla johtuen edellämainitun lisäksi myös siitä, että viikon treenit ovat menneet ihan älyhyvin. Ostin Tiinalta uuden vuoden tienoilla Massin Pump3D-lataria ja sen kanssa saan vietyä itteni paljon pidemmälle treeneissä. Enemmän toistoja ja isompia painoja, kunnon tuntuma ja pitkästä aikaa hikoiluttaakin oikein kunnolla. Mahtiostos, kiitos siitä. Torstaina tein pelkän latarin voimalla aamutreenin ennen koulua, koska satuin heräämään aikasin ja ajattelin, että miksei. Treenin loputtua äkkiä kamat kasaan ja äidinkielen tuplatunnille hymy korvissa ja naama punaisena, ihan jees :D Tänään perjantaina menin treenin jälkeen uimahallin saunaan rentoutumaan. Sauna on yksi parhaimpia asioita suomalaisuudessa, voisin viettää siellä tuntikausia. Ah.

Päivänä eräänä kävin kahvilassa lukemassa lehteä.

Kauhee jano ollut koko viikon ajan, en tiedä mistä johtuu. Tänään mennyt jo reipas neljä litraa + latarin 0.7l! No, kai se tasoittuu jossain vaiheessa :D Suklaata en oo syönyt kohta viiteen päivään! Tämä on saavutus.

2 kommenttia:

  1. Siis hitto kun tuota lataria ei enää saa! Saakelin Evira :(

    Kivaa alkavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja sitä samaa sulle! <3 Joo samahan kävi Jack3dillekin, mut nää on näitä... Ei sille mitään voi. Eikä treenaaminen onneksi oo latarista kiinni, jaksaa sitä muutenkin tehdä mutta tosta saa jännän lisäboostin :)

    VastaaPoista