2013-01-02

Wake up, it's 2013

Hyvää uutta vuotta 2013 ♥

Joulun ja uuden vuoden välinen aika pyhitettiin levolle, hyvälle ruualle, suklaalle, laatuajalle siskojen kanssa, ristikoille ja mustalle kahville, suklaalle, parille sivistyneelle humalatilalle, pitkille yöunille, saunomiselle... Mainitsinko jo suklaan? Ehdin kerätä pari konvehtikiloa joulun pyhien aikana, mutta pistän ne lähtemään tammikuun aikana. 

Sain ihan mahtavia joululahjoja!

- pakkauksen meikkisuteja (hyvä, näitä mulla ei ollutkaan), käsivoide, huulirasva
- suklaata: kaksi konvehtirasiaa, 300g piparisuklaalevy
- autokamaa (semmoset akkupiuhat, millä voi antaa virtaa toiselle autolle)
- Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino -kirja ♥
- Puman treenikassi
- hierontalahjakortti ja 2 x 50€ bensalahjakortti Nesteelle!
- lämpöleggarit (eli pitkikset)

Ja salillekin pääsin tänään pitkästäpitkästä aikaa :) Säälittävillä painoilla sai painaa menemään, mutta pysytellään nöyrinä ja yritetään ymmärtää, että se oma taso löytyy kun on tovi säännöllistä treeniä alla.

Joulutamineissa aattona
Pari uv-lupaustakin saatoin tehdä. 

1. 85-60-110 (kyykky-penkki-mave)
2. liityn voimanostoseuraan ja lähden kisoihin
3. opettelen punnertamaan yhdellä kädellä ja vetämään leukoja

Sit mä haluisin vielä kokeilla paleota, kohentaa aerobista kuntoani (jos vaikka juoksuilmat olis suotuisia kesemmällä) ja oppia kuuntelemaan tätä omaa rakasta bodia entistä tarkemmin ja paremmin. 


4 kommenttia:

 1. Ihania ja onnellisia hetkiä täynnä olevaa kahtatuhattakolmeatoista siulle hani! <3 Oot saanu mahtavia joululahjoja, just sellasia mitä tollanen supermimmi oikeesti tartteekin! Ei mitään neiteilyä, nih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne suklaat oli kyl vähän neiteilyä ;) hihi, kiitos Anna <3 mahtista ja unelmientäyteistä uutta vuotta myös sulle! <3

   Poista
 2. Ou jukra, mitä tavotteita/toiveita! En tosin epäile yhtään, ettetkö onnistuis kaikissa noissa! Sussa on niin paljon GIFUa, että helposti hoituu moiset punnukset!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. senkin muru! <3 kovat on tavoitteet, juu, toi kyykky ehkä kovin mut mä elättelen toivoa että opin tän vuoden aikana sen tekniikan vielä paremmin jalkojen asennosta lähtien ja sillä tulis jo ainakin femma lisää :D vetoon +20kg ei kuulosta vuoden sisällä mahdottomalta, mut toi penkkikin tulee vaatimaan aika paljon duunia. jos pysyn terveenä ja osaan kuunnella kroppaani, niin aika hyvät tsäänssit noi on tavoittaa. ja siihen pyritään! :)

   Poista