2011-05-15

Tunnustan!


"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogspotin näteille blogikirjoittajille. Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Tämmöinen ihana muistaminen sitten saapui blogimaailman toppahabalta, ihanan positiiviselta ja mukavalta Corelta! Kiitos älyttömästi♥ Sääkin olet kaunis!

Sitten haasteeseen... Voi apua! Olen varmaan jo käyttänyt kaikki kamerani kuvat täällä kertaalleen, mutta yrittänyttähän ei laiteta, eihän? Eikun vaan arkistoa selailemaan.


Olen taatusti pitkien ja kiireettömien aamujen ystävä. Se tunne, kun mihinkään ei ole kiire ja mitään ei ole pakko tehdä vaikka koko päivänä, aah...! Pitkiin aamuihin kuuluu luonnollisesti myös hitaasti nautittu ja hyvältä maistuva aamupala sekä aamukahvi. Juon kahvini nykyään mustana, vaikka muistaakseni taisin aloittaa maitokahvilla (miksiköhän sekin piti aloittaa? Olen joskus ollut houkutuksille altis pieni lapsi, myönnetään...). Tämä kuva ei ehkä ole sieltä parhaimmasta päästä kuvaamaan pitkää ja kiireetöntä aamupalaa, mutta anyways, tuollaista ruokaa minä syön. Kupissa mustaa kahvia, leipälautasella kurkkua, vihreää pestoa ja itsetehtyjä lihapullia (nauta-sikaa, en mä mitään fätfriitä syö!). Namia.


Harkitsin kahdesti, kehtaanko laittaa tämän kuvan vai en... :D Kuva taitaa olla vuodelta 2005 tai 2006 ja se on otettu kaverin mökillä. Melkein hävettäisi myöntää, että olen tuo blondi pleikkarinhakkaaja, mutta oonhan mä oikeesti aika suloinen! Ainakin on viidessä tai kuudessa vuodessa tapahtunut muutosta tämänkin muidun naamavärkissä.

 
Kuva kolme: 2010 marraskuu, Berliini ja äiti♥ Tökkäsin sormeni paavin korvaan, koska tuntui siltä. Olen vajaaälyinen, tiedän :D Vahakabinetissa törmäsin myös mm. Hitleriin ja Marilyniin, joista jälkimmäinen on ehkä kaunein nainen ikinä!

She on shit (lol) siinä! En jaa palkintoa eteenpäin - sori! - koska en tiedä kuka tämän on jo saanut ja kuka on oikeesti saanut mutta ei tunnista. Haha. Kaikki mun blogilistalla olevat on beautiful bloggereita! Pus!

2 kommenttia:

  1. "Tökkäsin sormeni paavin korvaan, koska tuntui siltä. " Ai että nää sun tekstit saa aikaan naurua :DD

    Ja maailman ihanin kehu, minkä sanoit!! Aaaaaw, mä oon ihan mykistyny!! Ps. Mun osoitteeseen on tullut kahden kirjaimen muutos, joten tuo vanha osoite päätyy error-sivulle ;) Uusi on corenitimmix ja sama loppu :) Kato, mulla on tapana tehdä tosi radikaaleja uudistuksia xD Muuten, toppahabasta on uus kuva mun sivulla :D

    VastaaPoista