2011-06-09

Haluan hypätä vieraan auton kyytiin, hukata ainoat avaimet


Olen miettinyt blogini tulevaisuutta jo pitkään, sillä koen, ettei tämä päiväkirjamainen ja "turha" blogikirjoittelu enää vain ole minua varten. Arkeni on aina samanlaista, uskotteko?! Ei suuria mullistuksia juuri mihinkään, ja mikäli niitä joskus tapahtuu, niin toki tulen kertomaan tänne heti ensimmäisenä (en). Haluaisin pitää tämän kirjoittelun sopivan vapaana ja sellaisena, että en kokisi mitään hirvittävän kamalaa tarvetta vakuuttaa lukijoilleni olevani hengissä jos viime merkinnästä on kulunut kaksikin viikkoa. Sellainen ei sovi minulle.

Elämä on heitellyt minua aika paljon viimeisen kahden vuoden aikana, ja siitä löytyy jälkiä myös entisissä blogikirjoituksissanikin. Siksi en halua poistaa täältä yhtään mitään enkä aloittaa uutta blogia, sillä haluan säilyttää nämä merkinnät ikään kuin julkisena "päiväkirjana". Muistutukseksi siitä, että hei - tollastakin olen joskus erehtynyt kokeilemaan! Tai jotain sinne päin. Tästä lähtien aion kuitenkin muokata blogiani jonkun verran - miten, siitä en ole vielä täysin perillä. Harkitsen ainakin nimen vaihtoa ja aihepiirin kääntämistä enemmän mielipidekirjoituksiin, liikuntaan, ravintoon ja ylipäätänsä hieman asiapitoisemmalle pohjalle.

... Ja nyt kun sanoin tämän, olo tuntuu oudolta. Olenkohan aikuistumassa? o.O Menopaussi, dementiadiapeetes apua! LÄÄKKEET! *nitroa suuhun* Huhhuh, se siitä.

Nyt tämän vapauden julistukseni julkaisseena voin todeta niille, joita ei ihan-aikuisten-oikeesti enää kiinnosta, että lukijalistaltani saa vapaasti poistua. Niille taas, jotka kokevat vielä haluavansa yrittää pysyä perillä näistä teenage drama queenin erinäisistä mielialavaahtopäistä, sanon että BRING IT ON BITCHES! Kyllä mua saa lukea, jos vain jaksaa. Saa kommentoidakin, oho.

Olen puhunut. Muutoksen tuulia ja pääkopan flegmatisoivaa kesää ihmiskunnalle!

3 kommenttia:

 1. Sä oot niin ihana blogimaailman Nassikka, ettet ikinä kyl lähe pois! Jos katoat, laitan Kakara-tutkan otsalleni ja lähden etsimään sua! Sit annan virtuaalisen tukkapöllyn ja pidän ripityksen, jonka jälkeen korvasi soivat tilliin vielä viikon puheen jälkeen! Me ainaki oikeat plokkaajat tahotaan pitää sut!

  Ja sitä paitsi, mun Toppahapa-identiteetti on sulta lähtöisin, joten jos sä lähdet, lähtee osa myös musta ja niin itsekäs ei kukaan voi olla, että veisi Toppahapasta ainaki toisen P:een ja kaks A:ta! Sit jäis vaan Tophap, ja ketä semmonen kiinnostais??

  Eikä saa mennä vieraan kyytiin ku äiti on kerta kieltäny ja äitejä pitää totella eniten maalimassa!

  Ja mä tosiaan oon 28-vuotias... Sen huomaa..

  VastaaPoista
 2. Ja älä nyt liian aikuiseks ala, pysy vaan omana ittenäs ainaki suurimmaks osaks :) Miks pitäs olla semmonen ku muut ku niitä muita on jo niin paljon?? :)

  VastaaPoista
 3. Tophap!!! Ihana :D Ei, en mä mihinkään ole karkaamassa, vähän vain hiljennyn ja pitäydyn siinä asenteessa, etten kirjoita tänne kuin vasta sillon kun mulla on oikeasti jotain sanottavaa. Joskus niitä hetkiä tulee aika useastikin ;) Ällös siis peljätkö, toveri! Vanhetakaan en vielä ajatellut, justiinsa puhuin pikkusiskolle seurustelun tuskista ja siitä, etten halua ruveta esimerkiksi vakavaan parisuhteeseen vielä. Eli se siitä aikuisuudesta, oon Peter Ban :D

  VastaaPoista