2011-11-27

Enkelinluinen tyttö

Eksyin lukemaan Seiskan TV-ohjelmistoa ja törmäsin kiinnostavaan keskusteluohjelmaan nimeltä Seitsemäs taivas. Ei sillä, että muuten olisin kiinnostunut kuuntelemaan pelkkää hölöhölöä tunnin verran, vaan käsiteltävä aihe sattuu tällä kertaa olemaan varsin lähellä omaa sydäntäni: "Voiko viha sairastuttaa ihmisen? Miksi ruumiista on tullut roskakori, johon sullotaan viha, häpeä ja paha mieli? Maarit Tastulan vieraana tanssikoreografi Hanna Brotherus." Teemana on siis itsetunto ja kehonkuva. Hanna Brotherus mm. toteaa keskustelussa, että suomalaisilla on erittäin huono suhde omaan kehoonsa, ja tottahan se on. Ko. ohjelmassa puhutaan myös hieman syömishäiriöistä, jotka ovat joko syntyneet kehonkuvan häiriöstä tai synnyttäneet sen. Omaa kokemusta aiheesta on enemmän kuin riittävästi... Nimimerkillä "edelleen lihava ja huono ihminen". Just.

Itse ajattelin ainakin vilkaista kyseistä ohjelmaa. Katsokaa tekin, mikäli aihe yhtään kiinnostaa!


2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Pitkääkin katsasta. Jostain syystä tää bloggeri ei anna mun laittaa tänne omalla tunnuksella kommentteja.

    -Chloé

    http://totheloulou.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Myöhäiset ole hyvä-toivotukset! Toivottavasti tykkäsit dokumentista :) Mulle se ainakin antoi paljon ajattelemisen aihetta.

    VastaaPoista