2011-11-26

Kuumehouruista lätinää

Örps. Mulla on 87 lukijaa O_O Ja se tarkoittaa lyhyellä matikalla sitä, että satanen on enää kolmentoista umpihullun blogistanistin (köh?) päässä. Jos hulluja piisaa riittävästi, niin järjestän sadannen lukijan kunniaksi jonkinlaisen arvonnan. Lupaan!

Liikunnat on tauolla, koska koeviikko. Ei vaan veny pieni ihminen ihan kaikkeen, vaikka miten haluais ja tuntis huonoa omaatuntoa. Viikonlopulle suunnittelin kyllä pitkän kaavan lenkkiä, mutta eilen ja tänään olen pienesti lämpöillyt ja kurkkuuni on tungettu siili. Kirjaimellisesti! Nieleminen sattuu ja saan vähän väliä yskänkohtauksia, jotka irrottavat jotain ällöä tuolta henkitorvesta. Okei, eiköhän ollut tarpeeksi havainnollistava selitys, joten jättänen tämän tähän... Muihin aiheisiin, please!


Olen ollut ilman suklaata ennätykselliset kaksi päivää. Sen sijaan syön noita ^, joita terveellisiksikin väitetään. Suurin osa valitettavasti maistuu pahvilta - tai sitten mulla on vaan huono makuaisti. Tai härskiintynyt pussi.

Joulufiilis alkaa puskea päälle, tänään lauloin rakkaimpani eli pianon avustuksella kauneimpia joululauluja uunituoreesta vihkosesta. Saanpahan säestää niitä kirkossakin, ja vielä oikein uruilla jos tahdon! On se vaan ihanaa, kun on näitä pappissuhteita. Pääsee ilmaisemaan ittiään oikein Herran huoneessa. Vaudevou. Joulufiilistelyyn kuuluu musiikin lisäksi myös lahjojen suunnittelu. Aion tehdä lahjat aika pitkälti itse, joten jos multa odottaa jotain hirmuisen kalliita designkoruja tai -kledjuja niin not a chance. Materialismi tappaa, ja itse tekemällä saa lahjoista paljon persoonallisempia kuin tusinamuumimukiin survottu pehmolelu tai suklaapatukka tulee ikinä olemaan. Ei sillä, kyllä mä sellaisen Taika-mukin voisin silti haluta, ja sinisenä kiitos...


Tänään tein koeviikon kolmannen kokeen, biologian. Viikonlopun ja enää kahden suoritettavan kokeen kunniaksi palkitsin itseni käymällä kahvilassa lukemassa lehtiä ja shoppailemalla kaksi hupparia + kaksi korua yhteishintaan 12€. A very well deserved reward, indeed! Ei se ittensä iloiseksi tekeminen näköjään kummia summia tai panostuksia vaadi, vaikka oishan se kampaaja-aikakin tosi kiva (eli kalliimpi) hemmottelumuoto. Ehkä sit seuraavien kahden kokeen jälkeen? Haluunhaluunhaluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti