2011-12-02

Karhunpoika sairastaa

... tai sairasti. Viime viikolla koeviikon päättyessä iski flunssa, joka on jatkunut tähän päivään saakka. Mittään en oo saanut tehdä (lue: en ole saanut harrastaa liikuntaa) ja mittään ei oo myöskään tapahtunut. Paitsi kävin mä Raision Myllyssä törsäämässä rahaa itseeni alusvaatteiden ja Levi's Curve ID -farkkujen (!!) muodossa. Parit joululahjatkin ostin perheelle, mutta ei niistä sen enempää kun tiedän heidän lukevan tätä epäsäännöllisen säännöllisesti. 24. päivä saatte tietää, murut! Ootte rakkaita!

Kipeänä olo on muuten eniten hanurista ikinä. Silloin ei ihan oikeasti riitä voimat mihinkään, oli sitten miten halukas tekemään jotain tai ei. Viikon päivät olen siis vain nukkunut, syönyt, näyttänyt rumalta ja kuulostanut mieheltä. Nyt alkaa olemaan jo mitta täysi. Eilisnäpäivänä sain lekurilta antihistamiineja, jotka tekivät olon siedettäväksi tänään aamulla. Huomenna voisin jo haluta olla ilman tätä niistämistä ja liman yskimistä, pliis!

(No onneks ei ny ihan noinkaan...)

Olo on hyvällä tavalla pohdiskeleva tällä hetkellä. Oon miettinyt tulevaisuutta, mahdollisuuksiani ja kykyjäni, vertaillut erilaisia vaihtoehtoja ja punninnut motivaatiotani. Tämä kaikki on tarpeen, koska menen maanantaina ammatinvalintaohjaukseen työkkäriin. Jänskättää ja vähän pelottaa. Mitähän musta vielä tuleekaan?

2 kommenttia:

  1. Vaikka sairastuminen ja sairaana oleminen on tosiiii ikävä, on se välillä ihan hyväksi etenkin, jos on luonteeltaan jatkuva menijä. Silloin on pakko pysähtyä tai ainakin hiljentää vauhtia ja miettiä asioita. Parane pian <3

    Ps. Mahtava toi kuva :DD Oiskohan mun kirurgi voinu tehdä mulle saman jutun??

    VastaaPoista
  2. Det har du rätt, min kompis... Ehkä kipeänä olo on kuitenkin tehnyt mullekin vain hyvää. Kerrankin kun ei ole PAKKO tehdä mitään, tai suostua mihinkään tai siis niin - you know :) Kiitos ♥ Musta tuntuu, että noita kirurgeja on vaan Eestinmualla, joten sinne vaan kirurgin phtoshopin alle kaunistautumaan ;)

    VastaaPoista