2011-12-06

Itsepäisyyspäivän puuhailuja

Itsepäisyyspäivän kunniaksi meiksi kirjoittaa lokiinsa jo toisen kerran, oho! Vähän pakkoraossa tässä ollaan, sillä tänään on tapahtunut vapaapäiväksi niin paljon ettei aivokapasiteetti yksinään riitä näitä työstämään.

First of all, liikuntainspiraatio on tullut takaisin! Oh, I've missed you laav ♥ Tänään kokeilin reilun viikon tauon jälkeen juoksua jäisellä maantiellä ja hyvinhän se kulki, olis mennyt pitempäänkin jos olisin lähtenyt lenkille enkä kauppareissulle hakemaan siskolle Pringlesejä, koska sillä oli krapula. Tässä iltasella päätin vielä kaivaa g'old Jillian Michaelsin Yoga Meltdownin kakkososan tietokoneeni syövereistä ja virkistää muistiani, jotta mites se jooga taipuukaan pitkästä aikaa (Vastaus: hyvinhän se). SITTEN mä vielä tempaisin kuntopyörän selässä kolmenkymmenen minsan setin linnan juhlia katellessa. Sielloli julkkis meijän kyliltä, se pitkätukkainen arkkitehtimies. Cool!

Se siitä inspiraatiosta, kun tätä sähköjäniksen tehokkuutta on hyödynnetty tänään muuallakin. Aamukahvin jälkeen riensin ensi töikseni leipomoon, ja tulokseksi saatiin äiskän kanssa tämänmoisia otuksia (kännykkäkuvat ftw):
Pipruja poikineen, Nuuskis ja vähän hölmön näköinen Pikku Myy. Vaatteet ja koristukset on tehty marsipaanista, sokerimassasta ja kultaisista strösselipalleroista + silmät ynnä piiput ynnä muut elintarvikekynällä, jossa lukee edible eli syötävä O.O Kaikkee sitä...

Nyt tää yrittäis rauhottua, vaikka asiaa olis vielä vaikka miten ja energiaa piisais liikaakin. Huomenna meen kokeilemaan ensimmäistä kertaa spinningiä (!) ja se vähän jänskättää. Jaksankohan mää painella niin lujaa kuin siellä ois tarkotus, kun meen sinne melkein suoraan koulusta? No, sen näkeepi sit. Moi!

8 kommenttia:

 1. Voi jestas miten ihania pipruja, ootte te taitavia, sinä ja äirees ;)
  Hah, onnea spinningiin...Mä en ikinä unohda omaa ekaa kertaa sillä(kään) saralla...puhisin takarivissä menemään kun pieni vaaleanpunainen sika henkihieverissä ja oisin voinut hirttää sen "jaksaa jaksaa, kaikki jaksaa"-muidun siellä edessä prkl. Hah, mutta toinen kerta menikin sitten jo huomattavasti helpommin. Kolmatta ei tosin muistaakseni enää tullut, ei tuntunut omalta se laji :D

  VastaaPoista
 2. No eiks vaan ollakin? ;) Arvaa, ryhtykö mua nyt pelottamaan toi eka kerta (hihi-eka kerta-hihi) kun sulla on noinkin rankat kokemukset! Yritän olla zen ja unohtaa että oon ylipäätänsä ees menossa spinniin, ehkä se auttaa. Mut iiks! ;D

  VastaaPoista
 3. Mmmmm, mitä pipareita! Toivottavasti spinnaus meni mukavasti, ite kävin joskus äitylin kaa, mut ei oikeen oo mun hommaa. Kivan hien saa päälle ja tietty voimakkuutta ja tehoa pystyy itse sääteleen, mikä on mukavaa:)

  VastaaPoista
 4. Spinni meni... Noh, have to say ettei ollut ihan mun juttu ;D Hiki kyllä lensi ja endorphine rush iski päälle heti autossa 10min treenin jälkeen, mutta en oo varma haluanko silti mennä uudestaan. Aika näyttää!

  VastaaPoista
 5. Niih, no, voihan sitä koittaa, mut tärkeintä on et nauttii siitä mitä tekee!

  VastaaPoista
 6. Piparit on kyl tosi hienoja! Tommosia voisin itekki ottaa joulukoristeiks. :)

  VastaaPoista
 7. Voooi mitä pipareita! Kuinka noita raskii ollenkaan syödä ♥ :D

  curiousnoora.blogspot.com

  VastaaPoista