2011-12-06

Suurella sydämellä


Näin Jääkärimarssin soidessa taustalla sopinee toivottaa jokaiselle suomalaiselle hyvää itsenäisyyspäivää ja muistella niitä yläasteen historian tunteja Mr. Paavolan kanssa, joilla Suomen itsenäistyminen taottiin aina alusta hamaan loppuun saakka meidän kaltaistemme räkäpääteinien päänuppeihin. Joskus toivon kehittäväni aikakoneen, jolla pääsisin näkemään tapahtumien kulun ihan itse ja oivaltamaan, ettei se rintamasotilaana oleminen ihan maailman parasta herkkua varmaan ollut. Vaan mitäpä ei mies tai nainen synnyinmaansa puolesta tekisi? 

Kiitos heille, jotka omalta osaltaan tekivät Suomen itsenäisyydestä totta. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin siis - Jääkärimarssin sijaan saatte luvan kuunnella Finlandia-hymnin, joka on takuulla yksi eniten kylmiä väreitä nostattavista kappaleista ikinä.


2 kommenttia:

  1. Moi! Sulla on mielenkiintoinen blogi, pakko myöntää että moneen asiaan samaistun koska omataan aika samanlainen menneisyys. Käy kattomassa mun lifestyle painotteinen blogi ja jatka kirjottelua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :] On aina mukava kuulla, että joku tykkää ja jopa samaistuu muhun ja mun teksteihin. Tulee sellanen olo, etten ookkaan ihan niin juntti kuin oletan! ;D Kävisin katsomassa sun lokia kanssa, mut en pääse profiiliin? Hmm...

    VastaaPoista