2011-12-03

Tunne

Joulutunnelma on viimeistään tänään saavuttanut minutkin. Vaikka lunta ei näy mailla eikä halmeilla, niin itse tehtyjen lahjojen valmistelu ja (perheelle) ostettujen paketointi, joululaulujen soittaminen pianolla tai niiden kuuntelu Jouluradiosta, kynttilät, pipareiden leipominen, kanelikahvi ja joulutorttu, joka-aamuinen suklaajoulukalenterin luukun avaus, korttiaskartelut, jouluvalot, lämpimien villasukkien jalkaan vetäminen ja peiton alle kääriytyminen saavat minut odottamaan joulua samalla lapsen innolla kuin kymmenen vuotta sitten (seitsemäntoistavuotiaana saa jo puhua kuin vanhat ihmiset ikkään, nih!). Nyt seuraa joulufiilistelyä, enjoy!

8 kommenttia:

 1. Voi ei, noi kaikki kohdat kuulostaa niin super ihanalta! Sais jo loma alkaa niin pääsis tekemään piparkakkuja ja joulusuklaata <3 Ostin jo malttamattomana paketillisen jouluteetä ja mantelirusina-sekoituksen. Sekä paketoin lahjoja!

  VastaaPoista
 2. Joulusuklaasta puheenollen: mulla on käyttämätön raakasuklaan valmistuspaketti, ja aion tehdä siitä joulun alla jotain ihanan jouluista suklaata pähkinöillä, marjoilla, kanelilla ja piparkakkumausteella ♥ Ehkä pariin konvehtiin vois kokeilla murskattua piparkakkuakin? Joulu, tuu jo!

  VastaaPoista
 3. No toi on kyl tosi! RAAAAH jouluruuhkat, herkkumässyjouluaatto ja ekstrakilot ja LUMITYÖT jne! ;D Mut pääasiallisesti joulu on kyllä aina ♥, eikä muuksi muutu.

  VastaaPoista
 4. No kyllä joulu on aina joulu vaikka sitä lunta nyt ei ole mailla halmeilla... :D Ja muuten, todella mielenkiintoinen, omaperäinen ja raikas blogi sulla! Bongasin sen tässä hetki sitten ja nyt odotan aina innolla, mitä uutta sanottavaa sulla on. :)

  VastaaPoista
 5. Tara, totta kyllä - ei se lumi, vaan se yleinen tunnelma :) Tuoksut on mun mielestä yksi tärkeimmistä asioista, jotka luo kotiin sen joulufiiliksen. Ja kiitos paljon kehuista! ♥ Emmää nyt tiedä, tää on tällanen tajunnanvirtaloki... Ihanaa kun tykkäät!

  VastaaPoista
 6. Tuoksut kyllä tekee paljonki joulun kotiin. Ja varsinkin ne ruuan tuoksut! ;) Mutta hei, tää tajunnanvirtaloki on just hyvä! Uskallat kertoa asioosta niinkuin ne on! :) Ja ole hyvä vaan <3

  VastaaPoista
 7. Ruoan tuoksu on the THING ;) Mä mistään amarylliksista perusta, mut kinkku ja lanttuloora kun on uunissa niin... Ja tiäkkö, nyt mun on ihan pakko mennä kattoon sun lokia ja lukijoitua, ehkä meistä löytyy jotain yhteistä kun ilmesesti kirjoitustyyli miellyttää! :D

  VastaaPoista