2011-12-25

Lapsi on tuhma, jos pukki ei tuo sille lahjoja

(Mulla on hieno hattu. Vilasta lähti mukaani hän!)

Joulu tuli ja sit se meni. Olin vissiin ollut tosi kiltti, kun sain kun sainkin pukilta kaikki toivomani asiat ja vielä vähän siihen päälle!

- 14 ilmaislippua uimahallin kuntosalille
- Catmandoon tekninen juoksukerrasto
- "jumppasetti", joka sisälsi hyppynarun ja kaksi kuminauhaa, joilla voi treenata kotona mm. hauiskääntöä ja venytellä paikkoja
- otsalamppu
- lamppu, joka kiinnitetään USB-porttiin (?) :D Ihan en tajunnut mikä sen funktio on, mutta ilmeisesti helpottaa työskentelyä tietokoneella illalla, jos huoneen valoja ei voi laittaa päälle
- uudet kuulokkeet iPodille

- pöytäkynttilä
- mariskooli Julia-konvehdeilla
- sellainen silmälappu/läpyskä, joka laitetaan yöksi silmien päälle ettei valo häiritse
- kuivashampo, hiuslakka, minisaippuoita, hiusten tehohoito, irtoripset, luomiväri, huulivoide
- huppari ja itse ostamani alusasusetti (pitäähän sitä varmistaa, ettei jää ilman paketteja...)
- pyörään kiinnitettävä äänitorvi (?!), jolla saan kuulemma herättää kaikki UV:na krapulasta kärsivät kaverit ;)

... Unohdinkohan jotain? Ai juu, suklaat! Konvehtirasia, toinen konvehtirasia, Pandan tummasuklaalevy, Fazerin piparisuklaalevy, 100% suklaalevy ja 72% appelsiini-vihreä tee suklaalevy. Ja ne Juliat. Ei pääse ainakaan aliravitsemus yllättämään, kyllä nää ihanaiset tietää mistä Anni tykkää! ♥ Suklaadieetti alkoi eilen ja jatkuu tänään, höystän sitä vielä kinkulla ettei pääse ne vähäisetkin muskelit katoamaan. Hyviä ja suklaapitoisia lomapäivien jatkoa toivotellen siis, take care!

9 kommenttia:

 1. Se silmälappu on enkuks kai aika usein "eye mask" tai "sleep mask", suomeks taas yleensä "unimaski" tai "uninaamio". 8)

  VastaaPoista
 2. Ai katos pahus! Melkein muistinkin... Kiitos päiväni valaisemisesta ;D

  VastaaPoista
 3. Mä ostin mun poikaystävälle kans "silmälapun" kun se aina illalla valittaa että häikäsee, jos pidän valoja hetken päällä :D

  VastaaPoista
 4. Ainiin, ja itsekin sain paljon suklaata <3

  VastaaPoista
 5. Oon vähän samanlainen, en pysty nukkumaan jos on vähänkään meteliä/valoa/kylmä jne :D Hyvä lahja btw, eilen testissä ja toimi!

  Miten musta tuntuu, että me suklaan rakastajat eletään suklaalla koko tää seuraava viikko? ;D

  VastaaPoista
 6. Kahvin kanssa joo, muuten menee munkin makuhermot sekaisin jos tota paljaaltaan järsii... :D

  VastaaPoista
 7. Itekin on tässä vetäny varmaan puol konvehtirasaiallista suklaata per päivä. Uff. No muuten ei tuu suklaata yleensä syötyä, oon enemmänki hedelmäkarkki-salmiakki-laku-fanaatikko :) Eiköhän sitä kerran vuodessa sallita kunnon suklaa överit! Ja pitäähän ne joulusuklaat saada urakoitua pois! :) Itellä tosin harmittaa kun ei oo voinu purkaa sitä suklaa-energiaa salilla tms. kun oon äiskän luona nii ei oo voinu tuossa kurjassa loskasäässä muutakun tehdä kävelylenkkiä..Sit ku palailee takaisin Joensuuhun nii pitää kokeilla ryhdistäytyä ja palailla takaisin normaali liikunta rytmiin :))

  VastaaPoista
 8. Cinnamon, joo kyllä tämä kerran vuodessa on ihan sallittua, olen samaa mieltä :D Vaikkei sitä tietenkään tarvis tehdä ikinä, mutta kun tämä kohtuuden käsite on mun ja suklaan välillä ainakin vielä hieman opettelun asteella. Yhden konvehtirasian aion torpedoida jollekin kaverille tai sukulaiselle, ei putoo kyllä enää yhtään makiaa tähän napaan... Harmi että siellä on kurjat ilmat :/ Täällä ei ole edes lunta, ainoa kovemman juoksulenkin harmitus on tuo viiltävä tuuli. Mut ehdithän sä vielä palailla rytmiin, ei se tauko tee kuin hyvää aina välillä!

  VastaaPoista