2012-01-05

Lomalusmuilua

Megaiso päivitysväsymys! Koulu alkaa ihan just, kirjaraportin palautus on torstaina ja arvatkaapa, monennellako sivulla vasta olen...? Hyvin menee siis. Onneksi reippailut sentään sujuvat, muuten voisin väittää lusmuilleeni koko loman.

Mitäs sitä onkaan tullut näinä alkuvuoden päivinä tehtyä? No liikuttua, nukuttua pitkään (♥), syötyä viimeiset joulukarkit pois kiusaamasta mutta muuten varsin kiltisti, vietettyä laatuaikaa siskojen kanssa, pelattua Sims 3:sta yömyöhään unettomuuden iskiessä, vedettyä makeutusaineöverit Coca Cola Zerolla ja vähän tsuibailtu siellä ja täällä kavereiden kanssa. Aika tyypillistä lomapuuhailua siis.

Joulun jälkeinen viikko eli vuoden 2011 viimeinen viikko sujui aika iisisti liikunnan suhteen: tiistaina olin siskon kanssa salilla 40min, keskiviikkona juoksin 30min/5km lenkin ja sunnuntaina 25min juoksulenkki + kotona treenailut päälle 10min.

Tämä viikko näyttää jo lupaavammalta: maanantaina kotitreeniä 20min ja tiistaina kävin tekemässä tiukan tunnin mittaisen puntin (josta on muuten EDELLEEN paikat kipeänä. Got2 love jalkaprässi ♥) ja tänään torstaina tein pk-lenkin, johon lisäsin loikkatreeniä. Kesto 40min. Kokeilkaapa huviksenne tehdä kolme sarjaa kyykkyhyppyjä räjähtävällä ponnistuksella ja minimaalisilla tauoilla! Takaan, että hapottaa ;)

Viimeisten lomapäivien suunnitelma sisältää reissailut Turkuun ja takaisin sekä illanvieton kavereiden möksällä. Turkuun menen katsomaan entisiä iipeekavereita, vähänkö on jo ikävä! Piti mennä jo keskiviikkona käymään, mutta myrskyn vuoksi en uskaltanut astua bussiin... Lauantain illanvietto sisältänee saunomista, elokuvia, kortin peluuta (ollaan jokainen virallisesti koukussa ristiseiskaan ja fuskuun, helposti menee ilta niitä pelaillessa) ja pientä herkuntynkää. Mullahan siis pitäisi olla suklaalakko ja olenkin pitäytynyt siinä jo, öö, kohta viisi päivää, mutta saa nyt nähdä mitä on tarjolla. Herkkuhiiri mikä herkkuhiiri, nöykändyy :)

Lakkaan jaarittelemasta nyt ja lähden pelaamaan Simsiä! Ai juu, piti vielä sanoa kiitos edelliseen tekstiin kommentoineille ja toivottaa jokaiselle ihanaa ja kokemusrikasta uutta vuotta 2012!

Edit. Isosisko käski kertoa olevansa ihana. Sullon sisko reiät villasukkien pohjassa, mä näen ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti