2012-06-27

Esittelyssä Taisto, kotieläinpihan uusin asukas

Voimat totaalisen poissa. Eilen kävin hölkällä (35min/4.7km) ja toissapäivänä tein jalkatreenin. Palaan edellisen postauksen kommentteihin jossain vaiheessa, sillä nyt esittelen teille meidän vauvan!

Asiahan on niin, että mun mutsi on leipuri-kondiittori ja sillä on pitopalvelun lisäksi (kesä)kahvila ja kotieläinpiha. Tällä hetkellä siellä on Tiina ja Timo -possut, shetlanninponi Eemeli, kolme valkoista kania (kaksi tyttöä ja yksi poika, jokaisessa hieman leijonanharjakania mukana vaikka sekarotuisia ovatkin), Miro ja Mister -nimiset vuohipojat, Päkä -lammas, koristekanoja sekä valkoisia ja ruskeita isoja kanoja. Lisäksi meillä on kaksi kollia, Rölli ja Mörkö. Unohdinkohan jotain...?

Uusimpana asukkaana meille muutti toissapäivänä 4kk vanha luppakorvakani, jonka nimeksi tuli Taisto.


On se luttana! Vauva pysyttelee vielä toistaiseksi erossa toisista kaneista, sillä nuo valkoiset on semmosia aggrepäitä, että saattaisivat ryhtyä isottelemaan.

9 kommenttia:

 1. AWAAWAWA Millonkohan mä saisin aikaseks tulla teille ja itkeä kuinka söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu joskus, oikeesti! Meijän kotieläinpiha ois sun kaltaiselle eläinrakkaalle oikee dream come true ;D Tarjoisin kahvit terassilla, jos tulisit. Tuu!

   Poista
 2. Teiä kanilauma vaa kasvaa? :DD Mihi te nää talveks ajattelitte? Ihana Taisto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vajaan ne menee talveksi, siellon lämmitys :) Ja Taistokin on niin iso poika sitten että voi olla toisten kanien kanssa!

   Poista
 3. Annie, unohdit Paten. Siis sen viime syksynä taloon tulleen pässin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana nimi Taisto Kanille! :D

  Mut hei, jos kiinnostaa, niin haastoin sut kysysmyshaasteeseen. Ohjeet löytyy meikän tontilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks vaan! Mustakin se on hirmu söpö nimi, helppokin vielä. Ei ihan joka luppiksella oo tommosta nimee ;D Kiitos haasteesta, meikätsubu täytteleepi sen jahka kerkiää (ihan kuin oisin joku kiireinenkin nainen, ja pah!).

   Poista
 5. Ihana nimi söpöliinillä! <3

  curiousnoora.blogspot.fi

  VastaaPoista