2012-09-18

RESSAA!

Koeviikko alkaa ens viikolla ja mä olen tapojeni mukaisesti jättänyt äidinkielen portfolion tälle ja huomiselle päivälle, kun dedis on torstaina. Psykologian kurssiblogia oon päivittänyt hävyttömän surkeat neljä kertaa ja huomiseen hygieniapassiin en ole lukenut sanaakaan. Ei se koeviikko yksinään varmaan mitään haittais, mutkun sit on näitä kaikkia ensteks-hommia ihan riittämiin niin johan alkaa kupolia kiristää ja seinät kaatua päälle. Mut mä en luovuta!

Jumppaillut olen, tietenkin. Vaikka joidenkin mielestä sen voisi korvata noiden em. rästien tekemisellä. Ei voi.

Tekee se.

Rautojen lisäksi olen käynyt kahdesti viikossa lentopallossa hoitamassa tätä jokaisen hc-bodarin tunnusmerkkiä eli heikonlaista aerobista kuntoa. Koordinaatiokyky iskulyönneissä on surkea ja jalkojakin vois liikutella ympäri kenttää paikallaan pällittämisen sijaan, mutta hitaasti ja varmasti tässä kehitytään palloilulajienkin saralla! Tuntuu, että paikat palautuukin nopeammin treeneistä, kun harjoittaa aktiivista lepoa pelailun ja kävelyn muodossa. Venytellytkin olen useammin kuin pitkään aikaan - siitä propsit takareisille, jotka ei millään kestä kyykkyä ja vetoa samana viikkona ilman jokapäiväistä venymistä.

Miettisin tässä justiinsa, että näihin kahteen yllä mainittuun mun elämäni aika pitkälti tällä hetkellä rajoittuu: treeni ja koulu, ehkä vähän duuniakin välillä. Sosiaalisesta elämästä ja netissä roikkumisesta on ollut pakko nipistää, muuten ei kerkee eikä jaksa. Toivottavasti koeviikon jälkeen helpottaa, ei muuten jaksa... Alkaa nimittäin jo nyt olla voimat aika finaalissa. Niin paljon (rankkaa) tekemistä, niin vähän aikaa. Treenikin on rankkaa, vaikkakin ihanaa.  

Jos jollain on vinkkejä koeviikko/läksypino/pakkotehdäsitäjatätä-stressin ehkäisyyn, otan niitä kiitollisena vastaan!

Naps-naps-naamakuva.
Tällä hetkellä oon muuten treeneissäni 5x5-kauden kakkosviikolla. Kuus treeniä kovaa ja sen jälkeen kevyt, palauttava viikko. Lokakuun alussa nostan volyymia ja rupeen tahkoon enempi lihhoo kroppaan. Ajankohta ei vois enää olla tarkemmin suunniteltu, kaamosaikana kun tulee luonnollisesti syötyä enempi. Pistetään siis ne suklaat reisiin ja latseihin mahamakkaran sijaan, hehe...

5 kommenttia:

 1. Kurssiblogi? Voi tätä nykymaailmaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän uskonnon/filosofian/psykan ope on ihana, kun se antaa tollasen mahdollisuuden! Yleensä kun kaikki "ylimääräinen" panostus kursseilla liittyy ryhmässä tekemiseen ja mä kun oon enempi yksilösuorittaja, niin tää blogi passaa mulle paremmin kuin hyvin :D

   Poista
 2. Älä stressaa :) Helppo sanoa, ku itekin stressaan :D
  Mut sympatiat sinne suuntaan, priorisoi tärkeimmät asiat ja sit vaan etiäpäin, kaikkee ei voi eikä kykene kerralla tekemään..
  Ihana kuva by the way :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinaisia stressimöykkyjä mekin :D I'll do my best, itse asiassa tässä alkaa se suurin stressi jo hellittää. Vielä koeviikko ja sit se on hetkeks ohi. Ja niin, kiitti ♥

   Poista
 3. "Jos jollain on vinkkejä koeviikko/läksypino/pakkotehdäsitäjatätä-stressin ehkäisyyn, otan niitä kiitollisena vastaan"

  1. Mene metsään.
  2. Viritä nuotio.
  3. Paista lihaisa makkara.
  4. Heitä koulukirjat nuotioon.
  5. Paista toinen makkara.
  6. Kävele kotiin ja mieti samalla hyvä selitys maikalle. Virtuaalimaailmassa mellastavaa Lady Punttia on turha syyttää.

  VastaaPoista