2012-09-03

Pikapäivitys

Taidan olla vieläkin vähän kipeä. Viime viikonloppuna mut passitettiin pois töistä, etten vaan tartuttaisi muita yskimällä niitä päin... Ei tässä kunnossa olisi ollut fiksua tehdä kovempia jumppia, mutta minkäs sitä itselleen voi. Tänään vielä jumpat ja sen jälkeen kevennys, jolloin teen... niin mitä? Mitä kevyellä viikolla tehdään?! En oo koskaan pitänyt semmosia, kun ei oo ollut tarvis. Tää uusi jumppaohjelma on sen verran kovaa kamaa isompiin rautoihin tottumattomalle hermostolle, että nyt tarvis vaikkei pää sitä myönnäkään. 

Niihin treeneihin siis! Viime viikolla pääsin viimein testailemaan ihan pienesti maksimiykkösiä, ja hymyilin kuin pieni hiiri tajutessani, että kolmen pääliikkeen kehitys on ollut huikeena enemmän kuin olisin osannut odottaa :) Vielä tässä on pitkä matka voimanostokilpailuihin aina seuran löytämisen ja lisenssien lisäksi, mutta oikealla tiellä ollaan ja loppuun asti mennään. Tää intohimo on jotain, mitä mulla ei ole koskaan aiemmin ollut. 

Asetin tavoitteeksi rikkoa 200kg tulosrajan v. 2013 toukokuuhun ja synttäreihini mennessä. Ei puutu kuin vajaat 30 kiloa, joten pystyn siihen. Tää on sitä itsensä psyykkausta, mäoonparasmäoonparas jne ;) Mut nyt takas opiskelujen pariin, sen jälkeen sinne jumpalle. Heips!

4 kommenttia:

 1. Veikkaan sun kolmikkoa:
  penkki 45
  mave 75
  kyykky 60

  Osuiko ees lähelle (jos lasketaan siten, että matkaa 200kg ois se 30kg)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika liki! Mut ei ihan... ;) Katotaan sitten ens vuonna, paljastanko ns. "lähtötilanteen". Tai sit epähuomiossa paljastan sen tässä jo ennen, mut en ainakaan ihan asialkaan kehtaa vielä sanoa yhtään mitään, kun musta ne on vielä aika vauvapainoja :)

   Poista
  2. Uskon sun yhteistuloksen olevan ensi maanantaihin mennessä 550 kg! Uskot vain itseesi yhtä paljon kun mitä minä uskon sinuun! Voimannostaja <3

   Poista
  3. XD Nyt multa loppu totaalisesti nasevat vastakommentit...

   Poista