2012-09-13

Tunnustusta minulle, halleluja!

Joku pupu lahjoitti mulle tämmösen. Tui.

TUNNUSTUKSEN SÄÄNNÖT:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
- Kiitos sinä ihana nainen ♥

2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
- No mä en nyt kommentoi kenenkään blogiin näitä erikseen (syystä että varmaan jokaisella on tämä ollut jossain vaiheessa jo esillä omassa lokissaan), mutta näiden viiden ihmisen blogia on viime aikoina tullut seurattua hyvinkin tiiviisti: Sonja, Octavia, Bobby Jean, Anna ja Sara. Jokainen näistä naisista on tunnustuksensa ansainnut! Taas kerran, olisin voinut valita tähän esim. kaikki bloggaajat mun listoilta, mutta koska määrä on rajattu niin näillä mennään.

3. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.

4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Homma paketissa. Piristää aina ihanasti, kun tietää jonkun lukevan näitä mun tekstejä ihan tosissaan ja jopa myöntää tykkäävänsä niistä!

3 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta! :)

  Pahoittelen, kun oon ollut viimeaikoina tosi huono kommentoimaan, vaikka aktiivisessa seurannassa tää siun blogi ehdottomasti on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään mitään! Patalaiska kommentoija ja vielä laiskempi postaaja nostaa kätensä pystyyn täällä, ei siellä :D Ehkä mä vielä aktivoidun!

   Poista
 2. Aivan ihanaa, että olit niin fiksu, sädehtivän älykäs ja tavattoman kauaskatsovainen nuori daami, että oivalsit minun jo saaneen tämän tunnustuksen etkä siis valinnut mua julkisen rakkaudentunnustuksen kohteeksi! Mieletön nainen, kristallipallosi käy selkeästi kirkkaana! (8)

  VastaaPoista