2012-10-23

Kehon kuuntelua ja arpavoitto

Mun on kevennettävä treenejä. NYT. 

Tuntuu kuin olisin jumissa forkuista pohkeisiin saakka, joka paikkaa aristaa ja en edes muista, milloin alaselän lihaksisto olis tuntunut kivuttomalta. Nyt on aika hellittää otetta kovista treeneistä, vaikka ohjelma sanois mitä (ja se sanoo, että ens viikolla pitäis vasta kevennellä). Suunnitelmaa edesauttaa syysloma (alkaa muuten huomenna, jes!), jolloin tuskin tulee hirveästi treenejä kun ei tule ajoja kaupunkiinkaan. Oikeastaan tää jumitus on ihan omaa syytä, sillä olen tehnyt joka viikko näiden jumppien lisäksi ties mitä ekstra-aerobisia, pumppitreenejä sun muita ihan vaan siksi, koska tuntuu ettei muka tee tarpeeksi ja toisaalta kun tää salihomma nyt on mulle vaan se juttu, mikä pitää mut poissa syysmasiksesta. Toinen syy on se, että energiansaannin kanssa on vieläkin ongelmia ja ruokaa ei saa alas siihen tahtiin mitä treeneihin nähden kuuluisi. Ei paranis siis valittaa, oma vika mikä oma vika.

Vähän harmittaa, kun joudun jättämään ohjelman ns. puolitiehen. Pää huutaa ja käskee jatkamaan vaikka sattuu, eihän tässä olis kuin kaksi kovaa jumppaa jäljellä. En halua kuitenkaan ottaa mitään riskejä, joten näillä mennään. Vahingoista viisastutaan, ja ensi kerralla lähdetään tekemään vain ja ainoastaan ohjelman mukaisia treenejä TAI opetellaan syömään TAI liikutaan ohjelman lisäksi, mutta hyvin kevyesti. Se kevyt liikkuminenkin on muuten osa-alue, josta en sitten koskaan oo saanut mitään irti... 

No, all in all, penkki sentään on siinä loistavassa vaiheessa, että keventelyn jälkeen nostan 50kg. Maanantaina nousi jo 47.5 kiloa ja viiskymppinen melkein (jäi puoleenväliin). Ensi kerralla se tottavie tulee!

Ja sitten muihin aiheisiin! Mä voitin taannoin Erican blogissa Gazozin verkkokauppaan 100€ lahjakortin?! ja vähänkö olin intsinä! Siis toi tuli NIIN tarpeeseen ♥ Kiitos Erica, oot ihana! Latailin koriin ihan extemporena kaikkia kivoimpia tuotteita ja tänään paketti kolahti lähikaupan laariin. Sisällöksi paljastui pari Better Bodiesin paitaa (treenipaita ja vapaa-ajan t-paita), proteiinivanukasta (banaani-toffee, eka satsi on jo jääkaapissa jäähtymässä, can't wait) ja muutama tarjouksessa ollut namipatukka. 

Tässä ne paidat kuvina, ihan sopivan kokoisia oli (otin S-kokoisena) ja vaikka näytänkin nuo päällä ihan wannabe-punttimimmiltä kun jenkkikset piirtyy ohuen kankaan läpi, niin silti! Oon niin pitkään halunnut BB:n vaatteita, mutten ikinä ois raaskinut ostaa näitä paitoja ilman lahjakorttia. Kiitos siis vielä!

Tän olisin halunnut harmaana, mutta oli varastosta loppu,
joten otin sitten sangrian värisenä. Aika feminiini ;)


Siinäpä näitä taas. Syysloma käynnistetään huomenna mökkitsembaloilla ja sitä jatketaan toivon mukaan Turussa viikonloppuna. Hyvää lomaa kanssalomalaisille ja ihanaa loppuviikkoa muille otuksille!

4 kommenttia:

 1. Kyllä se niin on, että se keho ilmoittaa kun se tarvii lepoa, sitä vaan täytyy muistaa kuunnella! Älä huoli siitä, että poikkeat ohjelmasta. Eiköhän nekin ole lopulta suuntaa-antavia, ja on tehtävä sen mukaan miten pystyy, vaikka välillä se tarkoittaiski ennakoimatonta lepoa. Sunlaiselle treenihirmulle tekee hyvää pikku breikki, eiköhän se viis kybää sitte nouse penkistäki ku elimistö on saanu vähän palauteltua aiempia huhkimisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, keho tietää kyllä :) Silti välillä on tosi vaikeaa hellittää otetta. Treenihirmuksi mä en itseäni kyllä vielä nimittäisi sentään! Kiitos kaima <3

   Poista
 2. Hei, sanoit osuvasti, että pää huutaa mutta on aika hellittää ja kuunnella kehoa. Kevyt liikkuminenkin on tärkeää, nimenomaan palautumisen vuoksi. Tsemppiä Sinulle! :-)

  VastaaPoista