2012-11-22

Askelkyykkyjä ja alastonta naamaa

Yhteiskuntaoppi enää! Ja sekin vasta maanantaina, joten huomenna saa nukkua pitkään. Koeviikko alkaa olla selätetty. Ihanaa ♥

Tosi monessa blogissa (eli ainakin Monnan ja Minnin blogeissa) on nyt pyörinyt tää Naked Truth -juttu eli bloggaaja on postannut kuvan itsestään täysin naturellina eli meikittä ja juuri sellaisena, kuin on ilman mitään ehostuksia tai korostuksia. Mä kannan oman korteni kekoon ja pamautan skriinille oman naturellinaamani. Tuskin tarvii pelästyä, mutta varoitan silti: EI heikkohermoisille ;) 

Tukka oli yön ponnarilla, siksi se ei oo täysin
suora (as usual) vaan lainehtii.
Ainoastaan kokoa on tässä kuvassa muokattu ja sekin vain ajansäästön vuoksi. Blogger kun lataa isompia kuvia ikuisuuden. Mutta siis, tässä mun viisi senttiäni haasteeseen. On noita kauniimpiakin naamoja nähty, mutta näillä mennään. Oon ihan tyytyväinen tähän naamaan. Mulla on isän nenä ja ilmeisesti muutkin piirteet suurimmaksi osaksi isän puolelta, näytän kuulemma tädiltäni nuorempana. Ja se täti on nyt kasikymppisenäkin aika hyvännäkönen! Sitä odotellessa ryhdyn hiomaan kynsiäni ja valmistaudun uraani puumanaisena. Hehe.

Jumpan teemana tänäänkin lyhyet palautukset ja koko kroppa. 

Kapea prässi 15 x 80kg, 15 x 100kg, 15 x 110kg (+10kg edelliseen enkkaan, ohopsis)
Ylätalja leveä eteen 15 x 35kg, 10, 10 x 40kg
Pystypunnerrus kp 12, 9 x 10kg
Hauikset taljassa 16 x 20kg, 8 x 25kg (lisää painoa ens kerralla, yli 15 toiston sarjat on kataboliaa!)
Pushdown 18 x 25kg, 12 x 30kg (lisäälisää!)
Vatsoja taljassa 15 x 40kg, 50kg, 55kg

35min treeni ja sen päälle alku- ja loppuverkat 10 + 15min. 

Tähän jumppapumppailuun vois melkeen tottua, treeniaikaa kuluu yhteensä max. 1h ja tuntuu, ettei kauemmin jaksaisikaan. Rakastan voimatreeniä lyhyillä sarjoilla ja pitkillä palautuksilla, mutta on tää vaan kivaa vaihtelua. Ehkä huomenna tai ylihuomenna sit teen ne kyykky- tai mavekolmoset (jos teen). 

Takaosasto on aika makeessa jumissa askelkyykyistä nyt ♥ Kaikille persefetissin omaaville suosittelen lämpimästi askelkyykkyjä - liikkeenä se on (ainakin allekirjoittaneen) inhokkilistalla ensimmäisenä, mutta sillä saa parhaiten perseensä jumiin. Siis menkää ja tehkää. Kiitos.

Kuva täältä.
Tälle illalle ei muuta pläänejä kuin nuokkari, kahvia ja uusin Fit, jonka hain kokeen ja treenin jälkeen kaupasta. Ainiin, pahus! Se terveystiedon tutkimus... Kuka tekis sen mun puolesta? Mä en jaksa.

13 kommenttia:

 1. Hieno treeni! kun malttais itekin lyhentää ja kohdistaa treeniä enemmän tiettyihin lihaksiin per päivä, niin tulis varmaan tehtyä intensiivisemmin ja kehitys saattais nopeutua. Ehkä.

  Ja vitsit miten ihana tukka sulla on! Itekin olin monta vuotta punapäänä, mutta nyt on tuo musta ollu pari vuotta. Välillä on kyllä ikävä punaista tukkaa! Oonkin miettinyt, että pitäisköhän piristää vähän joillain punaisilla raidoilla tms.

  Minusta näytät oikein söpöltä tuossa naked truth -kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Hihi, hassua kun sanotaan söpöksi... Hyvältä sun treenit mun silmään näytti ainakin tuossa eilen postaamassasi blogitekstissä. Mä kommentoinkin sinne jo erikseen :)

   Tukka on ihana, mutta mä oon alkanut myös kaipaamaan vaihtelua. Pidetäänkö tukkavaihtarit, musta mulle vaikka kuukaudeksi ja sulle tää mun tukkalaite? ;D

   Poista
 2. Hyvä treeni kyllä :)

  Hahaa, askelkyykyt on perseestä - kirjaimellisesti! Mulla on seuraavat 5pv ihan jumissa aina takalistolihakset niiden jälkeen, oikeestaan ehtivät just selviytyä seuraavaa treeniä varten haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin täällä <3

   Saa nähä, kauanko nää mun kankkuset palautuu... Vessassa käyminen on tuskaa!

   Poista
 3. Miten sie oot saanu ton menemään 35 minuttiin? Mie en tajuu et vaikka yritän tehdä parhaani, ettei treeni venyis liikaa niin jotenkin se aika aina vaan humpsahtaa. Vaikka siis tempo pysyy koko ajan ja samoin korkea syke!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmä tiiä, se vaan meni :D Palautukset sarjojen välillä oli 45sek-1min ja välillä tuntui että aikaa ois menny kauemminkin, mutta kellosta katottuna aika oli juurikin toi 35min. Ehkä mä oon vaan niin nopee... ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No voi tuitui! Mut sulla on silti isompi hauis </3

   Poista
  2. No ei oo kauaa!! Katto mussu sun sähköposti pian pian pian!!!

   Poista
 5. Sulle on tällänen Liebster blog palkintojuttu! :)

  http://julia-pieceofmyheart.blogspot.fi/2012/11/sain-karoliinalta-tallaisen-liebster.html

  VastaaPoista
 6. Ja tein tänään salilla pitkän käytävän päästä päähän askelkyykkyä prässin perään, 26 kertaa/puoli eli 52 yhteensä! Tunsin, miten pakara vetäytyy himmeeseen suppuun ja pönöttää pyöreenä sen jälkeen aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väitätkö inspiroituneesi musta? Kohta sulla on isompi peppukin kuin mulla, teidän salin käytävä on neljä ja puoli metriä meidän käytävää pidempi :'(

   (ps. Ja kävin sähkärissä, homma hanskassa!)

   Poista