2012-11-21

Poliisi ajaa sinisella autolla ja syö donitsia!

Moi! Meikäläisen viikonlopun Twilight-suunnitelmat vaihtui kebabiin ja illanviettoon kaupungissa ja yöllä kotiin ajaessa saatiin Annan eli pikkusiskon kanssa vielä poliisit peräämme. Sedät puhallutti ja käski vilauttaa ajokorttia :) Ei sinänsä mikään ihme että epäilivät mua juoppokuskiksi, olihan kello jo kaksi kun kaupungilta lähdettiin. Mulla on selkeesti hyvä tuuri näiden sinilakkien kanssa, kun kesäkuussa sain kortin ja nyt jo kolme kertaa pysäytetty joko puhaltamaan tai näyttämään ajokorttia ja rekisteriotetta. 

Setä valitsi munkin nunnan sijaan.

Maanantaina eka koe ja poikkeuksellisesti off-päivä jumpalta, vaikka normaalisti tekisin penkin tuolloin. Matematiikka vei mun voimat. No, tein penkkikolmoset tiistaina ja sain kuin sainkin korotettua painoa viime viikon vauvapainoista, vaikka vähän takkuiselta nää mun treenit edelleen tuntuu. Voiko muka vieläkin olla ylirasitus päällä, vaikka mä silloin, öö, pari viikkoa sitten kevensin? Totaalilepoviikkoa salilta en oo pitänytkään kuin viimeksi joskus kesällä jos silloinkaan. En muuten tainnut pitää. Lisäksi mun liikunnat on olleet nousujohteisia tän syksyn ajan, ts. kulutus on kovempi kuin pitkään aikaan. Kevyempiä viikkoja toki on ollut, mutta ehkä tollasta totaalilepoakin pitäisi harkita. Päälle vaan aika kova paikka, kun tää homma on toiminut tehokkaana kaamosmasennuksen ehkäisijänä koko syksyn.

Octavian blogissa oli linkki artikkeliin ylirasituksesta, ja samoin kuin hänen kohdalleen niin myös mun kohdalle osuu aika moni noista "oireista" joita tuolla mainitaan. Selittämätön väsymys, tulokset laskee/en saa haluamiani tuloksia jne... O-ou. 

Kuvasta tulikin mieleeni, että ehkä siihen ylirasitukseen
vaikuttaa myös koeviikko ja siitä aiheutuva stressi. Quite
possible, I'd say.


Mut sit asiasta toisiin, iloisempiin sellaisiin! Enää kaks koetta jäljellä :) Terveystieto meni vähän huonosti, psyka mielestäni ihan jees ja matikasta voi huoletta odottaa ainakin sitä kasia tai ysiä (= meni tosi hyvin). Huomenna äikän esseekoe ja maanantaina yhteiskuntaoppi ja sit se on ohi, jee! Nää koeviikon päivät tuntuu normaalia pidemmiltä ja jotenkin mua väsyttääkin enemmän. Mä varmaan suollan kaiken mun aivokapasiteettini noille konsepteille ja oon ihan takki tyhjänä, kun pääsen koulusta ja salilta kotiin. Eilenkin taisin mennä jo kasilta nukkumaan ja nukuinkin makeet 10h unet. Teki hyvää ♥

Tänään mun ois pitänyt tehdä mave- tai kyykkykolmoset, mutta teinkin semmosen koko kropan jumpan mulle lyhyillä (~1min) palautuksilla. Viimeisenä liikkeenä hoover lisäpainoilla ja piti sen jälkeen juosta pukuhuoneeseen kun tuntui, että nyt tulee ylös :D Ihan tajuttoman hyvä jumppa, aikaakin meni alle tunti. Oli kiva saada vähän vaihtelua tohon perusvoimailuun.

Mä ajattelin lauantaina repäistä ja käydä baarissa. Tiedän etten välttämättä viihdy, mutta kokeilen silti. Kerran se vaan kirpasee ;) Hyvää keskiviikkoa mussut, kohta se on jo viikonloppu!

1 kommentti:

  1. Hih, tää on muuten hassu juttu, koska mulla on ollut ajokortti jo 6 vuotta, eikä mua oo koskaan pysäytetty/puhallutettu! Ja kuitenkin siis lähes joka päivä autoa käytän :D

    VastaaPoista