2013-02-02

Jos sitä muutaman sanasen...

Lepopäivän aktiviteetit: puiden kantoa saunaan, saunomista, blogien lukemista, itserakastelua peilin edessä (literally!) eikä juuri muuta. Tarviiko sitä muuta tehäkään?

Ailuurin kuvalaatu ja peilin likaisuus toimivat
meikittömän naaman pelastajina.

Perstaina otin päikkärit vapaan koeviikkopäivän kunniaksi. Treeninä uimahallin salilla penaa ja olkapäitä kera siskon ♥ Huomasin vaan, etten saa itsestäni irti samanlaisia tehoja jos treenaan jonkun kanssa vrt. jos treenaan yksin. Se sosialisoinnin paine, ah! Vaikkei mikään pakko olekaan puhua, niin silti oli jotenkin plääh fiilis tehä treeniä. Onneks meillä oli silti ihan kivaa :) Illalla pieleen menneestä jumpasta sisuuntuneena tein sit pätkän kotitreeniä ja kävin tunnin kävelylenkillä. Pari kertaa on tällä viikolla tullut aamulenkkeiltyäkin (sympatisoin Annaa, se kun joutuu nyt tekemään niitä myös niin toimin tällasena etätukena katsokaas ;) ) 30-45min pätkiä tuolla pakkasessa. Kylmä ei tuu, kun pukee parit housut päällekkäin ja kuuntelee hyvää musiikkia. Kokeilkaa!

Huomenna taas salille, jalkoja aattelin tehä. Uutta reidenojennusvehjettä on testattava! Yläkroppaa en siksi kärsi nyt tehä kun tuntuu vähän siltä, että hieronta (erityisesti olkapäät-hartiat-yläselkä-akseli) tekisi terää. Saisinkohan mä maanantaina aikaiseksi varata semmosta? En oo koskaan aiemmin ollut ja vähän jänskättää. Ei se kipu niinkään, mut se tilanne, apua! :D

Otin tänään kuvia myös jaloista. Ekana joku vanha kuva vähän löysemmissä housuissa kuin jälkimmäisessä, tänään otetussa kuvassa. Kai siellä hanurilinjassakin jotain on tapahtunut:

Huhtikuu 2012
Helmikuu 2013 - Mun silmään ainakin näyttää pyöristyneen,
kun on kerta kireemmät byysatkin päällä!

Askelkyykyt lienee ajaneet asiansa, tota kehitystä on nimittäin alkanut silmämääräisesti (ja näppituntumalla...) huomaamaan vasta kun otin ne kuvioon. Yhden jalan prässiä en oo vielä testannut, mutta yhden jalan askelkyykyt ja tavalliset askelkyykyt variaatioineen on tullut tutuksi. Hirveetä hommaa, vihaan yli kaiken :D Mutta sepä siinä onkin, kun ne tuo tuloksia. Niitä on tehtävä!

Edit. Ai juu, piti kysymäni vielä että nyt kun oon edes jollain tasolla aktivoitunut tämän lokini kanssa, niin haluaisitteko te jonkun päivä kuvina -postauksen tai jotain muita spesiaalipostauksia, jotka ois suht helppo toteuttaa surkealla kameralla ja vielä surkeammalla artikulaatiokyvyllä? Musta on välillä vähän tylsä jauhaa pelkkiä kuulumisia, ja nyt kun ens jakso tulee olemaan aika lepsu niin aikaakin piisaisi inasen enemmän...

11 kommenttia:

 1. Lähetkö miun kanssa lenkille huomisaamunakin? ;) Miulla on lepo muuten, mutta viikon viimeinen aamureippailu on vielä tehtävänä ja hyvä seura olis erittäin tervetullutta ;) No ainakin tiedän siun olevan hengessä mukana, vaikka päättäisitkin säästellä jalkojasi salitreeniin <3

  Niin ja kuule, motivaatio jalkatreeniin sen kuin vain kasvaa täällä päässä, kun tuota siun pebaa kattoo! Great job systahhhhhhh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi perhana! Oisin lähtenytkin, jos oisin järkevänä käynyt eilen vielä tsekkaamassa nää kommentit :D nyt oon tekemässä jo lähtöä salille treenaamaan niitä jalkoja ;) Ja kiitos hei <3 Vähän tossa on aikaan nähden muutosta tapahtunut, vois olla enemmänkin muotoa tullut... Mutta ei tässä kiire ole :)

   Poista
  2. No mut jos oisit lenkkeilly niin sitten ei ois välttämättä riittäny niin hyvin paukkuja tohon jalkatreeniin joka meni ilmeisen nappiin ;) Plus että huomisaamuna on uusi mahdollisuus! :)

   Poista
  3. Noniin joo, true story! Miten mä en tollasta hoksannutkaan... ;D Huomenna treffataan lenkkipolulla, that's a deal!

   Poista
 2. Päivä kuvina -postaus, joo!

  Ja siun peba, samoilla linjoilal oon Annan kanssa :) Askelkyykyt on todellakin ajaneet asiansa. Way to go, girl! <3

  Mie oon kans lykännyt ja lykännyt hierontaa, vaikka tuo yläselkä-hartia -akseli sitä kaipaileekin fyssarinkin mukaan. Mie pelkään sitä kipuakin ja sit sitä millainen se hieroja sit sattuu olemaan... Hjälp!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamanne pitää sit, joku päivä aion saada ton postauksen aikaiseksi :) Ja kiitos sullekin vielä <3 tästä on hyvä jatkaa!

   Mitenkähän me nyt saatais kerättyä rohkeutta soittaa sinne hierojalle? Argh, mutkumutkumutku...! Kai se viimeistään kipujen äityessä sietämättömäksi on pakko :D

   Poista
 3. Mä näin viime yönä unta, että sun nimi nous mun blogin kolmenkympin lukijamäärä-lahjan saajaksi mun karvahatusta! :) Oon miettiny aika monesti, että jostain syystä ois älyttömän kiva paljastaa sulle jotain musta - jotain, minkä olisit saattanut "lukea" läpi siitä bootcamp-ilmoittautumisestakin :P Mut ei siitä yleisesti sen enempää, sussa on vaan jotain nii sikaliikkistä <3

  VastaaPoista
 4. Ja se, miten sikaliikkisyys liittyy paljastuksiin, ni emmä sitä tiiä, mut toi sana sopi hyvin ton lauseen lopettajaisiksi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww sä oot kanssa yks höpsöntöpsö <3 töpseli... Niin siis joo :D Ihanaa olla sikaliikkis ;D Mulle voi paljastaa ihan mitä vaan, vaikka eepostilla jos niikseen tulee, mut vielä parempi ois jos voitais treffata joskus vaikka kahvikupposen ja treenin sekä luonnollisesti palauttavan aterian äärellä! Tuitui <3

   Poista
  2. Olis kyl ihan mahtava joskus nähdä siut!! Tuu tänne "Kainuunmaalle" ni tarjoon sulle treenit ja palkkarit :) Vähä mie repesin tolle töpselille!!! Ennenku huomaatkaan, ni jossakin mun profiilissa toi nimi tulee esille - sä oot keksiny mulle molemmat identiteetit ja ihan vahingossa ja jotenki toi töpseliki iskee muhun ;)

   Poista
  3. Sitkun on eka osa kirjoituksia ohi niin kesemmällä vois ehkä jopa harkita tulevansa! :) Sillon kärsii ajaa autollakin, nyt en aja koska pakkanen = auton lämmitys joku 23434h etukäteen. Eli ei sovi mun vartalolle.

   Voi töpseli, miten mä aina epähuomiossa onnistunkin näin hyvin! Ihan mahtavaa olla sun identiteettiesi äiti :D Mä olen synnyttänyt terveet kaksoset! <3

   Poista