2013-03-22

Heippa kirjoitukset, nähdään taas syksyllä!

Kirjoitukset ohi tältä keväältä, JES! ♥ Ette voi uskoa, miten helpottunut olo mulla on. Väsymys on valtava, vaikka oon nukkunut samoja määriä kuin aiemmin ja syöty on törkeesti, mut onpahan näkyny reeneissäkin - 45kg penkissä on jo niin kevyt, että se on enää varmistaja ja 50kg on mun. Tai sit ei oo, tällä egoilulla kuitenkaan nouse ;) Lisäksi kevyestä viikosta huolimatta on tullut vähän reviteltyä ja otettua - suht kevyitä, mutta silti - ykkösiä ja kolmosia penkin lisäksi myös kyykyssä, jossa "kovin ykkönen" 60kg oli ainakin omien tuntemusten perusteella nätti ja helppo. Seiskakymppiä kesään mennessä, oisko mitään? (Huonot) hiilarit on ehkä antaneet energiaa treenata, mutta pirusti ne kismittää kun ne tarttuu tohon keskikroppaan ponttooniksi ja kun niitä ylipäätänsä äityy syömään syystä että on ikuinen tunnesyöppö. Jännä juttu toi ressi, jos joskus oppisi ottamaan edes vähän rennommin...

Sitten muihin aiheisiin, Eveltä tuli haaste ja se tehdään nyt!

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.

5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
Oon tehnyt tän saman jo jonkin aikaa sitten ja silloin taisin keksiä kysymykset ja vissiin haastoinkin ihmisiä (ei voi muistaa enää eikä jaksa tarkistaakaan, lolz), joten tällä kertaa jätän haastamiset väliin ja kymysyksiä keksin minkä viitsin. Sori, ette voi odottaa muuta tällaselta tyhjäpäältä joka on just vuodattanut kaikki tietonsa lihasvoiman hankinnasta ja karppauksesta terveystiedon ylioppilaskirjoituksissa ;D

11 (turhanpäiväistä) faktaa minusta:


1. Metsästän parhaillaan epätoivoisesti Uudenkaupungin jokaisesta kaupasta Ben & Jerry'sin uutuusmakua, sitä misson maapähkinävoita! TAHTOO!
2. Jätin tänään kirjoituksissa vastaamatta yhteen kysymykseen, olin pahis. Enintään kuuteen sai vastata ja mä vastasin viiteen. Powerit loppu ihan totaalisesti kahentoista aikaan, ei ois millään pystynyt tuottamaan enää mitään järkevää tekstiä niistä aiheista, joita siellä oli.
3. Edelliseen viitaten, en lukenut yhteenkään kokeeseen (ruotsi-lyhyt matikka-terveystieto) tällä viikolla. Silti uskon (ei, vaan tiedän) pääseväni läpi niistä kaikista ja se oli myös alusta alkaen mun tavoitteeni.
4. Käytän aina samaa kahvimukia (Iittalan sininen Taika♥) niin kauan, että sen sisäpuoli alkaa muistuttaa vuosia pesemättä jäänyttä akvaariota - sillä erotuksella toki, ettei siellä kasva levää. Mut ruskea se on.
5. Lift big eat big on paras sivusto ikinä!
6. Luen kaikki blogit läpi päivittäin, mutta oon tosi laiska kommentoija. Sori...!
7. Mun vakioiltapala on 500g rahkaa mehukeitolla. Yhdestä purkista ei tuu muuta kuin iso kiukku.
8. Mitähän vielä, hmm... Mä oon tosi hyvä välttelemään velvollisuuksia! Mun motto vois hyvin olla "Tee huomenna se, minkä voisit tehdä jo tänään". Lol.
9. Ihailen aina pikkunaperoita, kun ne kyykkää. Se käy niiltä niin luontevasti että käy melkeen kateeksi ja kiukuttaa, kun oma liikkuvuus on mikä on ja joudun tekemään tolkuttomasti duunia, jos vielä joskus haluan päästä täydelliseen syväkyykkyasentoon ilman korotusta kantapäiden alla.
10. Maailman kaunein liike on maastaveto. Se traditionaali, ei sumo.
11. Mun kiinnostus Optimal Performancen Muscle Madnessia kohtaan heräsi tänään illalla sillä samaisella sekunnilla, kun eksyin Octavian blogiin ja näin sen kehityskuvat. Tsiisös!

Eve kysyy, minä vastaan:

1. Viimeisin asia mitä olet syönyt ja juonut?
- Zerolimpskaa ja omenan tossa äsken huitaisin.
2. Parhaat näkemäsi elokuvat?
- Brokeback Mountain!, The Sound of Music, Potterit, The Dark Knight, ööym... Tykkään niin monesta elokuvasta, ettei sitä parasta oikeastaan ole. Kaikissa edellämainituissa on ollut jotain, joka puhuttelee mua vielä elokuvan jälkeenkin.
3. Mitkä ovat TOP3 tavoitettasi elämässä juuri tällä hetkellä?
- Voimatasot kasvuun, oikean ja terveellisen syömisen oppiminen & omaksuminen ja parempi stressinhallinta.
4. Millainen pukeutumistyyli olisi sinulle kaikista epämieluisin?- Pissis-ihqdaa-pinkkionpop ja törkeesti pakkelia naamaan + joka aamu 1h veskissä meikkaamassa ja suoristamassa tukkaa... Jooei. Mielummin oon tämmönen likainen hippi, säästyy aikaa tärkeämpiin asioihin kuten syömiseen ja treenaamiseen.
5. Kun tulet päivän päätteeksi kotiin, mitkä asiat teet ensimmäiseksi?
- Syön! Otan laukusta ylimääräset kamat pois ja laitan huomisen kamat valmiiksi, juon kahvia, kone auki.
6. Miten hemmottelet itseäsi?
- Suklaalla... Tänään tosin hemmottelin itseäni treenillä ja sitä tarttis ruveta harrastamaan vielä useammin kuin tota ensimmäistä.
7. Suurin paheesi?
- Saako tähänkin sanoa "suklaa"?
8. Jos saisit esittää matkatoiveen joka sinulle maksettaisi, minne matkustaisit ja miksi?
- Tällä hetkellä haluisin lähteä Kanadaan. Oon ollut yhteydessä yhteen treenaavaan, mukavaan naishenkilöön siellä ja just puhuttiin matkustamisesta ja hänen halustaan lähteä reppureissaamaan Suomeen. Kanada on jännällä tavalla samanlainen kuin Suomi, mut silti niin erilainen. Se wildlife ja metsä ylipäätänsä ois varmana mielenkiintoista koettavaa! En silti kiellä, ettenkö matkustaisi heti vaikka Teneriffalle tai muuhun yhtä pahaan turistirysään ihan vaan siksi, että I am SO in need of a vacation...
9. Mottosi?
-
Stay hungry, stay foolish. Steve Jobs on maailman hienoin mies.
10. Mieluisimmat musiikkityylit tai artistit?- Poppiskama menee välillä koneella lööbaillessa, mut salilla soi aina hevi, metalli, raskaampi rokki ja muu vastaava. Suomalaisista parhaimpia Kotiteollisuus, Stratovarius, Sonata Arctica ja Mokoma, ulkomaan tähdistöstä GnR, Lamb of God, Metallica, Iron Maiden, Slipknot...
11. Viimeisin ostoksesi?
- Ostin pari omenaa torstain bilsaretkelle evääksi. Omenat on ihan parhaita, oon niin koukussa niihin!

Mä mitään kysymyksiä jaksa tehdä. Se on uniaika just eikä melkeen, öitä puput!

Ps. Tehtiin pikkusiskon kanssa mokkapaloja tänään. Taivaallisia!

13 kommenttia:

  1. 3, 4, 8, 9, 10. Joo, ollaan samiksia! <3

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, muistan kun 8 vuotta sitten olin kirjoituksissa :D Onneks ne on takana. Hirvee kokemus ja sitä stressin määrää, I feel you! Siihen aikaan tosin erona oli etten nostanut tommosia rautoja vaan olin surullinen anorektikko. Myrkyllisiä aikoja olivat mulle :O

      Tuo MuscleMadness on kyl tosi jees, coachit uskoo suhun yritit sä sit millä tavalla vaikuttaa onnettomalta. =) Ainut miinus, että se vie jonkun verran mania, mutta sittenpähän siihen sitoutuu paremmin :)

      Noi kysymys/vastaus-hässäkät oli hauskoja :D Zerolimut rules ja pissis-style out.

      Poista
    2. Tää punttitouhu on pitänyt mun näinkin järjissäni koko kirjoitusten ajan :D En tiedä, olisinko selvinnyt tästä jos oisin vielä yhtä heikossa hapessa kuin ysiluokalla kun mäkin olin vain pieni ja surullinen anorektikko. Kamalia aikoja ne :/

      Tarttee kyllä oikeesti pohtia MM:ää, josko joskus ois rahatilanne niin suotuisa. Kaisa, Joni, Sanna jne. tyypit vaikuttaa tosi ihanilta <3 Ja hahaa, meistäkin näköjään löytyy soul sister -piirteitä ;) Pissistyylin kokeneena voin sanoa, että never again... Olin aika seksy biaatch.

      Poista
  3. ONNEA KIRJOITUKSISTA! Huhhu, kyllä nyt ANABOOOOOLIA on ansaittu :D Aivan mielettömän mahtawaa tuo voimailuharrastuksesi, oikeasti nostan hattua, kyllä sitä kovaa peruslihaa nimenomaan taotaan kunnon raudoilla :D Eläkä välitä liikaa ruoasta, mä olen popsinut hyvällä ruokahalulla, massaa on juu tullut, mutta kokemuksesta sanon - sitä nopeammin se lähtee, kun aineenvaihdunta pelittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anaboolia todellakin ansailtu ja hyvillä mielin nautittu! Huomenna salille enkkoja paukuttelemaan, mä niin tiiän jotta kyllä kulkee <3 Kaikkein parasta syömisessä on just toi, että voimat kasvaa. Morkkis syödystä ruuasta hälvenee heti, kun saa lisää malmia tankoon :D Ja totta, kun kroppa pelittää täysillä niin mielellään se luovuttaa rasvavarantojaan kun sen aika on!

      Poista
    2. Höh, ruoasta ei pidä potea morkkista, se nimenomaan kasvattaa :) Annahan paukkua, mää pidän Zemppipeukut pystyssä!

      Poista
    3. Mun kieron mielen tarttis vielä oppia toi ;) Jees ai vill! Eilen tulikin jo toistoenkat penkissä, 10x37,5kg!! <3

      Poista
  4. Kamala ku säikähin, että lopetat TÄN blogin kirjoittamisen kesäks!!! Olin jo ihan sormipyssyä virittämättä, että ei tasan käy laatuun semmonen!

    ONNEA MUUTEN, SÄ VOITIT MUN ARVONNAN!! Aika Hanski Hanhi oot! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Senkin hölmö! Mihin mää täältä lähtisin, kun mulla on teijät <3

      JESJESJES!!!11 Mä niin tiesin tän, oon vaan niin loistava sanailija ja jo ensalkuun heitin muilta arvontakisaajilta luulot pois uhittelullani ;) Loistavuutta, fudge ja muut kivatsut palkinnot, come to mamaaaaa...! <3

      Poista
  5. Kävin vähä sellaa blogias! Terkkuja Kuopiosta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa! Ja kiitosta vaan sinne Kallaveen kupeeseen ;)

      Poista