2013-04-22

Little things

Mielenkiinto kirjoittamiseen vakavasti pakkasen puolella. Päätin kuitenkin kirjoittaa jotain, sillä lukijamäärä on taas kasvanut ja oishan se junttia olla lukijana blogissa, jonka kirjoittaja on epäaktiivisempi kuin 112/130 Islannin tulivuorista.

Lyhyesti siis, kuulumisia: 

- Töissä on kivaa, mutta raskasta. Nautin työkavereistani, työaika menee suht nopeasti ja on ihanaa, kun tuntee olevansa enemmän vastuussa omasta toimeentulostaan. Oon sopeutunut Heselle tosi hyvin, kohta muistan jo kaikkien purilaisten ainesosaluettelot ja -määrät ulkoa!

- Penkkasin viime viikolla vihdoin ja viimein sen 50kg!

- Herkkulakko, sokerilakko mikälie meni totaalisesti penkin alle. Suklaata ja pullaa kului enemmän kuin ennen mitään rajoituksia ;D Tästä voidaan päätellä, että totaalikieltäytyminen ei oo mun juttu. Oon aikani elänyt jatkuvien rajoitusten maailmassa, nyt pää ei enää kestä niitä. 

- ... Tästä herkuttelusta johtuen oon varmaan saanut muutaman esteettisen lisäkilon (en tiiä kun en käy vaa'alla), MUTTA mä tunnen oloni vahvemmaksi ja paremmaksi kuin koskaan joten en jaksa välittää. Vaatteet mahtuu vielä päälle eikä kaksoisleuka vilku, joten hyvä tää on.

- Rahajutut kusi enkä päässyt viime viikonloppuna sinne vn-kurssille... Harmitti ihan vietävästi, mut sitten tapahtui jotain käsittämätöntä ja löysin itteni lauantaina Pohitullin salilta treenaamasta erään (mahdollisesti mun tulevan valmentaja)voimanostajapioneerin ja hänen poikansa kanssa. Wattööfak? Kaikki harmitus katosi sen siliän tien ja sain tosta päivästä ekstra-annoksen luottoa itseeni ja siihen, että tää tosissaan on mun laji. Iso sydän ♥

- Tänään olen ollut kuumeen ja kurkkukivun ansiosta visusti treenaamatta ja poissa koulusta. En oo ollut pitkään aikaan kipeänä, joten vähän kyrsii.

Mitähänvielä...? Ens viikolla on vaBBu, silloin tiedossa töitä ja ehkä jotain pientä hauskanpitoa kohtuuden rajoissa tietenkin!

12 kommenttia:

 1. Ei se oo väärin välil kelata blogin pitämistä, mäkin olin lähellä pistää luukut kiinni, ku motivaatio laski. Mut sit tulikin yhtäkkiä tarve saada kirjoittaa ja kertoa jutuista :)
  Do what feels best :)

  Totaalikieltäytyminen herkuista ei sovi mullekaan. Eihän se tuu toimimaan, jos lähtötilanne on jo se, et voi ku sais vähän pullaa jne. Parempi vaan suoda itelle ne nautinnot, vaikka kerta viikkoon tai pari, mikä passaa parhaiten :)
  OOn huomannut herkuttelevani useammin kuin ennen kuntovalmennusta, koska nyt ne herkut on sallittuja 5 päivän välein. On sit taas hymyä huulessa ja arkiruokavalio jaksaa pysyä herkkuhetkien välissä kuosissa, ku välil laittaa elämän ranttaliksi :)

  Onnea penkki-enkasta! Sä oot vahwa! Voi juma :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muskelinainen <3

   Onks noi viiden päivän välein herkuttelut cheat mealeja vai päiviä? Mua edelleenkin kiinnostaa niin paljon toi Biosiqujuttu ja Musklemäädnessi, en kestä... Haluun! Herkkujen

   Haluaisin oikeesti pitää taukoa tästä(kin) kirjottelusta, mut jotenkin koen että mulla on velvollisuus kirjottaa... Vaikken haluis kirjottaa. Ihan tyhmää. Tekis mieli heittää ittensä kokonaan nettipimentoon kaikesta, tai ehkä harvoin tsekkailis facebookia mut nää muut sivut jättäis kokonaan pois. Arrrh mikä ongelma!

   Poista
  2. Noi viiden päivän välein herkuttelut on cheat mealeja. En väitä nytkään syöväni aina 100% riisi-kasvis-lihaa, eikä tarviikaan, kunhan on rasva-prode-hiilu-suhteet kutakuinkin tasapainossa eikä kauheen prosessoitua ruokaa. Viime viikonloppuna tuli napsittua pullaa ja jätskiä ja oli kivaa :D

   Eihän kukaan sua pakota kirjottaa, hyvä isä sentään :D
   Sitä kyllä tuppaa kyllä olemaan meikänläinen aika koukussa blogsujen lukemiseen ja kirjoitteluun & fb:n, mut sitten ku ei oo käyny koneella on taas jotenkin ihanan vapautunut olo :D Hassua.
   Voithan sä laittaa tän tauolle ja palaat astialle sitten kun/jos siltä tuntuu :) et oo velvollinen kenellekään pitää tätä, älä semmosia mieti.
   You got the power baby :P

   Poista
  3. Noin mä vähän ajattelinkin. OP:n valmennuksissa on musta ihana toi ideologia, että kenenkään ei tarvitse eikä oikeestaan pidäkään pyrkiä 100% puhtaaseen ruokaan, koska elämässä on niin paljon muutakin :)

   Mä kirjottelen tänne silloin kun musta tuntuu, ja yritän olla ottamatta liikaa ressiä. Mukavaa kuulla, että joku toinen ajattelee just samalla tavalla kuin minä <3

   Poista
 2. Kiesus, mikä penkki! Je!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :) Kauan sitä yritinkin, joulukuussa jo ekan kerran... Ja tänään sain itse asiassa tietää, että tanko jolla penkkaan onkin 22kg eikä 20kg. Joten enkka onkin vissiin 52kg :D

   Poista
 3. onnea siitä, että iso Pena astui elämääsi <3 Tunsitko fudge-suklaata syödessäsi, miten energia virtaa mitokondrioihin ja ATP jyrää läpi koko kehosi? Taisin juuri käyttää sujuvasti liian hienoja termejä täysin väärissä asiayhteyksissä, mutta ajatus on tärkein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mai leidi <3 Ja oi kyllä, luuleksää et mä muuten oisin ton penkin saanut tohon kuosiin ilman niitä fudgesuklaita? Hell no! Penkkimaksimit tykkää suklaakiloista <3

   Poista
 4. Luenkohan mie nykyisin kaiken joidenkin "wnb-fitness"lasien läpi? Esimerkiksi "rahajutut"="rahkajutut" :DD Vähän jos hieraisin silmiäni...

  Mut hei ihana oli kuulla siusta pitkästä aikaa! Iso PUS ja aurinkoisia ajatuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D rahkajutut ois voinut ihan hyvin olla syy lähtemättömyyteen kans! Kiitos sulle, Anna, ja samoin <3

   Poista
 5. Täällä ois sulle haaste: http://colormystrength.blogspot.fi/2013/04/paivan-treeni-240413-haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja teen haasteen mahdollisimman pian :) Just sain yhden pois alta, eli sun on seuraavana!

   Poista