2013-05-06

Kuulumiset haasteen muodossa

Inspiraatio edelleen jäissä, mutta mulle on siunaantunut pari haastetta Erikalta ja maryalta ja ne on roikkuneet jo niin pitkään että pakko vastata ainakin toiseen. Näitä on kiva tehdä kun ei tartte sen suuremmin miettiä mitä kirjoittaa, kunhan vaan vastaa kysymyksiin :P

Ensimmäinen haaste siis täältä (kiitos!). 11 faktaa ja vastaukset kysymyksiin, olkaa hyvä:

1. Värjäsin tällä viikolla hiukset (ja käsivarret, korvat, ohimot, you name it) ja näytän taas vaihteeksi itseltäni.

Taas toi kaunisjaylpee-ilme ja aurinko häikii, iiks!

2. Lähden 15.6. elämäni ensimmäisiin kisoihin Turkuun. Sanoin sen tällä viikolla ääneen tulevalle nykyiselle valmentajalleni ja nyt mennään, eikä meinata! Jännittää hitosti, mutta tiedän että pystyn siihen.

3. Kuluneen viikon maanantaina pääsin ensimmäistä kertaa treenin makuun flunssan jälkeen. Maanantaina kevyesti koko kroppa läpi, keskiviikkona stoppipenkkiä 4x3x40kg, torstaina kevyt kyykky 3x8x40kg, perjantaina veto 5x5x65kg ja penkki 5x5x40kg sekä lauantaina treeni valmentajan (ihanaa saada sanoa tolleen!) kanssa sisältäen mm. kyykkyvitosia 50, 55 ja 60 kilolla kertaa kuusi polvisiteiden kanssa sekä penkkiä kevyesti, käytiin tekniikkaa läpi. Perse on pipi!

4. Ensi viikon agenda: kolme työvuoroa ma-pe-la, joista viimeinen on yövuoro, iigs... Lisäksi valmentajan kanssa pyritään ehtimään treenata kolmesti yhdessä. Näiden lisäksi ajattelin myös käydä vähän koulua ;)

5. Haksahdin Itäpoijun irtokarkkitarjouksiin viime viikolla. Kolmesti. Hups.

6. Irtokarkeista puheenollen, mun pussista löytyy aina näitä: maapähkinäneliöt, jogurttirusinat, täytelakut, vanilja- ja duo-fudget, maissipalloja jos niitä on, pätkikset, susu-palat, kirpeet nallekarkit, mitähän vielä... No näitä nyt ainakin!

7. Hesen hampurilaispihvit on parhaita.

8. Mulla on tasan kaksi viikkoa aikaa tehdä äidinkielen portfolio (sis. mm. aikajanan länsimaisen kirjallisuuden historiasta ja kirjallisuusessen plus pari tehtävää 200-300 sanaa) enkä ole vielä tehnyt yhtään mitään sen eteen. Tyhmästä päästä kärsii jne...

9. Taidan olla vähän ihastunut. Tai en ihan vähän, vaan paljon :)

10. Kasikohdan takia olen viime aikoina oikeesti elänyt enkä vaan toivonut eläväni. Sosiaalista kanssakäymistä on harjoitettu enemmän kuin pitkään aikaan ja tulipa flunssaviikolla yksi extempore-reissu Turun Kinopalatsiinkin heitettyä. Oon ihan "hihihi"-fiiliksellä kokoajan, junou vat ai miin!

11. Taisin vahingossa venyttää korvareikäni 7-milliseksi entisen 6-millisen sijaan. Ei haittaa!

Sit ne kysymykset:

 1. Mikä on lempi vuodenaikasi ja miksi juuri se?
- Kesä. Silloin on lämmintä ♥

2. Mitkä olisivat viimeiset sanasi?
- En varmaan sanois mitään, mutta naamalla ois ainakin tällanen ilme: O_____________O

3. Puhtaasti omantunnon kysymys; valitsisitko mieluummin hyväpalkkaisen työn, joka ei välttämättä ole paras mahdollinen työ juuri sinulle VAI huonopalkkaisen työn, mutta joka olisi juuri sinun unelma duunisi?
- Huonopalkkainen unelmaduuni. Elämässä tulee tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi, ja mulla vaakakupissa painaa rahan sijaan enemmän se, että saan kokopäiväisesti tehdä sitä, mikä tekee onnelliseksi. Toki rahakin tekee onnelliseksi jossain määrin, muttei samalla tavalla.

4. Mustikat vai mansikat?
- Mansikat!

5. Jos saisit muuttaa elämässäsi ihan mitä vain, niin mitä muuttaisit?
- Tällä hetkellä en mitään :)

6. Koska lumet sulaa?
- Onneks ovat jo sulaneet, huh...

7. Mitä terveys sinulle merkitsee ja miten pidät siitä huolta?
- Terveys on sitä, että kroppa toimii ja mieli on hyvä = onnellinen, kykeneväinen positiiviseen ajatteluun ja ennen kaikkea läsnä. Ideaalinen kropan toimivuus lienee tässä maailmassa (ilmansaasteet, stressi yms.) pelkkä haave, mutta mulle itselleni riittää se, että syön pääasiassa terveellistä safkaa, liikun ja nukun mahdollisimman paljon. Sekä tietenkin nautin elämästäni :)

8. Asuisitko mielummin maalla katuvalojen ulottumattomissa vai kaupungin vilinässä? Perustele :)
- Kaupungissa asuminen olis mukavaa vaihtelua lähes koko ikänsä maalla asuneelle likalle. Kaikki ois niin lähellä, ettei tarttis välttämättä autoakaan ja siinä säästäis aika paljon rahaa (ja luontoa). Lisäksi ois musta tosi kivaa, kun voisin vaan extempore lähteä espressolle kaverin kanssa läheiseen Coffee Houseen tjsp ;D

9. Mikä on mottosi/elämän filosofiasi?
- "Stay hungry, stay foolish" - Steve Jobs

10. Ymmärrätkö brittihuumoria vai uppoaako pastori Luttisen munan saannokset paremmin?
- Brittihuumori iskee sata kertaa paremmin kuin Putousläpät, sori! Ei vaan voi ymmärtää niitä :D

11. Kerran kuulin hyvin mielenkiintoisen kysymyksen, joka jäi mietityttämään itseänikin paljon. Ja nyt haluaisin kuulla muidenkin ajatuksia tästä. Eli; onko enkeleillä napa?? :)
- Hmm... Mä luulen, että niillä on. Vaikka jos järkipohjalta ajattelee, niin kukaan ei tiedä mistä enkelit tulee tai onko niillä jokaisella äiti, joka on synnyttänyt enkelin maailmaan. Silti mä haluun uskoa, että enkeleillä on napa!

Tulihan pitkästä aikaa päivitettyä kuulumisiakin näin haasteen muodossa, toivottavasti kelpaa ja jaksatte lukea. Kisasuunnitelmista, valmisteluista jne. voin kirjoittaa (lue: yritän kirjoittaa) joskus enemmän jos vaan kiinnostaa! Nyt nukkumaan, huomenna duunii ja reenii. Hyvää yötä ♥

10 kommenttia:

 1. Joooo hyvä!! Kisaamaan vain! Tyvestä puuhun noustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ei voi onnistua, jos ei ees yritä :)

   Poista
  2. Mut entä jos laskeutuu sinne latvaan helikopterilla? ni ei toina kiivetä!

   Poista
 2. Uuu!! kisat!! hyvä hyvä hyvä!! :D hirrrrrrveesti tsemppiä !!

  Ite käyn tänää Teamin SM-kakkukahveilla :D meni mäntyharjun skabat niin hyvin pojilta ja tytöltä. Ittellä vain jää se kakku syömättä :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitooos <3 Toivottavasti pojat ja typsykät söi sunkin palan, ettei se jäänyt kiusaamaan :D

   Poista
 3. Aikas ihana juttu kuulla, ettet muuttaisi tällä hetkellä elämässäsi mitään :) Taitaa olla asiat melkoisen hyvin, ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, et arvaakaan miten onnellinen olen nyt <3 Tuntuu, kuin kaikki ois yhtäkkiä loksahtaneet kohdalleen. Tokihan täydellistä ei mikään tässä maailmassa ole ja mullakin on niitä huonoja hetkiä edelleen, mutta tosi, TOSI iso muutos entiseen on tapahtunut niin pään sisällä kuin muun elämän suhteen :)

   Poista
 4. Ooh, kisat! Alkoi jännittää ihan sikana sun puolesta! :D Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Muakin jänskättää ihan hirrrveenä, mut tiedän olevani hyvissä käsissä. Tehdään vaan niin kuin valmentaja sanoo niin tästä tytöstä saadaan irti se, mitä on reilun vuoden voimatreenillä saatu aikaan - ja toivon mukaan vielä hiukan lisääkin ;)

   Poista