2013-04-08

Menetetty yövuoroneitsyys

Viikonloppu meni ohi että heilahti. Perjantaina taisin käydä vielä treenaamassa? Joo, niin tein. Ja torstaina kans. Lauantaina vaan venailin otsikon toteutumista ja sunnuntaina koomasin otsikon toteutumisen jälkeen.

Sokerilakko sujui hienosti aina sunnuntaihin saakka, jolloin söin munkin ja pidensin rappiota suklaapatukalla :D Hei ihan oikeesti nyt! Onnistuin kuusi päivää pysymään radalla ja fiilis oli hyvä, mut ehkä tämmönen kohtuullisempi linja ois sittenkin paikallaan? No katotaan nyt vielä tää kuu loppuun, että millaset on fiilikset. En kuitenkaan aio loppuelämääni olla ilman suklaata ja muuta hyvää, sillä liiat rajoitukset ei omalla kohdallani johda kuin rappioon. Niin ja otsikkoon palatakseni, lauantaina mulla oli eka yövuoro Hesellä! Se meni oikein hyvin, vaikka vähän jännitti kun jouduin heti kassalle, vaikken ollut harjoitellut sitä ennen. Jouduin heti tulikokeeseen, sillä lauantain pääesiintyjä Aquariuksessa oli Cheek ja senhän jo tietää, minne humalaiset valomerkin jälkeen sieltä suuntaavat... No Heselle tietty. Perjantainahan mulla oli vasta eka työpäivä ja silloin keskityin lähinnä purilaisten värkkäämiseen, nyt sain koota aterioita, roudailla niitä pöytiin ja tietty rahastaa. Kollegoilta tuli positiivista palautetta, että en kai mä ihan turha tyyppi ole ;) Tälle viikolla työvuoroja on muistaakseni kolme tai neljä, mikä on ihan mukavaa vaihtelua ainaiseen himassa istumiseen.

Ei ens vaan seuraavana viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Tampereelle. Ai miksi? No siksi, kun siellä on TVN:n järjestämä voimanostoleiri! ♥ Yksi tamperelainen ystäväni vinkkasi tästä mulle ja pisti heti s-postia sinne, että varmasti ehdin mukaan otettavien 25 henkilön joukkoon. Leiri maksaa 30€ ja kestää la 10-17 ja su 10-17. Tiedossa raudan nostelua, luentoja, ajatusten vaihtoa samanhenkisten ihmisten kanssa, kaikkea!

Tänään tarttis kyykätä. Saapi nähdä, jotta kuinka irtoo o_O Hyvää viikonalkua på er alla!

6 kommenttia:

 1. No onneks ei sentään ite Cheekki tullu syömään.:D
  Arvaaaaaa mitä Anni??? Mä ja Rahkaäijä tullaan kans tonne voimanostobileisiin!:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisin varmaan pistäny sille triplakannen limukkaan ihan vaan siltä varalta, että fanitytöt ei pääse lääppimisellään tuhoamaan meijän ravintelin lattioita Cheekin kolalla ;)

   JEE vähän kivaa! Kaimojen kohtaaminen, finally :D Mulla on vielä toi majoitus vähän ongelma, mut kai Tampereelta luulis suht halpoja yöpaikkoja löytyvän. Budjetti on harkittava tarkkaan, sillä mä en tätä reissua missaa!

   Poista
 2. Uu voimanostoleiri! Kerro sit mite meni ja mitä siel puhuttiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kerron! :D ... Rahkamuija saa tosin hoitaa mahdolliset kuvamateriaalit, sillä mun kamera on luuseri. Sen patteri kestää n. 5min ja sit se ei enää toimi :P

   Poista
 3. Oi tsiisus kun itse Cheek olisi tullut asiakkaaks ;) Ainakin meitsillä ois saattaneet mennä kassakoneesta alkaen kaikki ihan sekaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ;D Onhan toi Cheek ihan komea kaveri, mut jotenkin oon saanu aina siitä vähän ylimielisen kuvan... Voin olla väärässäkin, ja todennäköisesti olenkin. Silti!

   Poista